HomeMAGAZIN“Dansez cu inima ta”, un nou pas în cariera muzicală a artistei Bibi

“Dansez cu inima ta”, un nou pas în cariera muzicală a artistei Bibi

Compusă și produsă în studioul Pink Elephant, noua piesă reprezintă un nou pas în cariera artistei care s-a implicat în procesul de creație, scriind versurile alături de Theea Miculescu. “Dansez cu inima ta” este acompaniat de un videoclip în regia lui Răzvan Leucea (Jean Gavril, Feli, August Day), ce surprinde joaca unor adolescenți ce descoperă prima iubire într-un peisaj superb. 

”Am pus mult suflet în piesa „Dansez cu inima ta” și sunt sigură că foarte mulți dintre ascultători se vor regăsi! Nu aș putea să numesc această melodie o continuare a piesei „Ciocolata”, ci aș putea spune că alături de acest proiect am mai făcut un pas în cariera mea.”, a declarat Bibi.

Ultimul an a fost foarte special si aglomerat pentru Bibi, ce a implinit doar 15 ani cu cateva luni in urma. Dupa ce a creat isterie cu single-ul “Ciocolata”, BiBi a fost recrutata in echipa Disney Romania, unde a dat viata unuia dintre personajele din “Star Darling”. Talentul sau si timbrul deosebit au fost remarcate si de producatorii de la “Festigal”, unul dintre cele mai complexe si spectaculoase productii realizate anul trecut in Romania. A urmat “Coji de portocale”, un remake dupa hit-ul clasic al Simonei Nae & Cristi Nistor, care a venit “la pachet” cu un cadou pentru fani, BiBi lansand si o versiune speciala de Craciun.

Prima lansare a artistei din 2017 a fost o colaborare cu Klyde și Jimmy Dub pe piesa “Road To Monaco”, scrisă de Eric Turner, un compozitor american stabilit în Suedia, cunoscut pentru colaborările sale cu Tinie Tempah, Avicii, Lupe Fiasco.

În prezent, pe artistă o putem găsi și pe canalul ei de Youtube, unde lansează în fiecare joi noi provocări și sketch-uri muzicale prin intermediul vlogului, așteptat cu nerabdare de cei peste 100 de mii de subscriberi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns