HomeLIFE STYLEDansez pentru tine a adus in faţa micilor ecrane peste 2 milioane şi jumătate de români

Dansez pentru tine a adus in faţa micilor ecrane peste 2 milioane şi jumătate de români

Noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” a debutat vineri seara, la Pro Tv cu multe emotii din partea perechilor concurente, dar cu un spectacol total, plin de stralucire.

Telespectatorii Pro Tv au urmarit in direct cu sufletul la gura primul episod din noua competitie a visurilor timp de aproape 5 ore, cand Pro Tv a fost lider detasat de audienta atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe publicul comerical, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban.

In intervalul orar 20.29 – 01.20, Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o medie de 9,3 puncte de rating si 25,4 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat doar 4,1 rating si 11,1 cota de piata.

Si pe publicul comercial, Pro Tv a inregistrat in intervalul in care a fost difuzata prima editie a emisiunii o medie care l-a plasat pe primul loc in clasament, 8,6 rating si 26,4 cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat de doua ori mai putin, mai precis 4,2 rating si 12,8 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii, 22.52, Pro Tv a fost urmarit de aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns