Connect with us

Emisiuni

Dansez pentru tine a ajuns la ediţia cu numărul 100, vineri la 20.30, pe ProTV, in editia a treia din sezonul 13

Published

on

 

96 de perechi intrate în competiţie, sute de visuri împlinite prin dans, aproape 2000 de coregrafii spectaculoase, peste 20.000 de costume minuţios pregătite şi premii în valoare de peste 1.700.000 de euro! Acestea sunt doar câteva dintre cifrele emisiunii Dansez pentru tine care vineri, 9 noiembrie, sărbătoreşte 100 de ediţii.

E greu de spus câţi oameni am cunoscut, câte momente artistice s-au întâmplat, ce poveşti de viaţă s-au derulat în faţa ochilor mei, cât s-a râs, cât s-a plâns pe parcursul a 100 de emisiuni. Dar ştiu că Dansez pentru tine este şi rămâne o emisiune-fanion a divertismentului în România, care a influenţat toate emisiunile de gen care i-au urmat. La mulţi ani”, a declarat Ştefan Bănică, prezentatorul show-ului. În ediţia de vineri, 9 noiembrie, Ştefam va cânta în premieră la TV piesa „Sunt în limbă (după ea)!”, care face parte de pe albumul recent lansat, „Altceva”.

100 de ediţii nu e doar un număr ce merită sărbătorit. 100 înseamnă o responsabilitate asumată până la capăt, îndeplinită timp de aproape şapte ani, prin mii de destine schimbate cu ajutorul celor de acasă. E o călătorie de poveste cu oameni adevăraţi, trăiri intense, bucurii, speranţe, tristeţe, extaz, luptă prin dans şi multă, multă muncă. Morala acestei poveşti de 100 de capitole este aceeaşi: visul tău poate deveni rescriem povestea celor 1001 ediţii”, a mărturisit Iulia Vântur, coprezentatoarea emisiunii.

Pentru producătorul general al emisiunii, Mona Segall, fiecare ediţie Dansez pentru tine este un eveniment. „Eu sunt superstiţioasă din fire, drept dovadă, în cele 13 sezoane am purtat în fiecare zi de vineri aceleaşi haine şi le port şi acum. Dansez cu Edi câteva secunde înainte de fiecare show”, a mărturisit Mona Segall, bucuroasă că au ajuns la ediţia cu numărul 100.

La aşa ediţie de colecţie, noi momente de pus în ramă îşi vor face intrarea în scenă. Veselia, cheful de viaţă şi chiuiturile se vor face auzite în casele telespectatorilor, iar concurenţii vor juca şi vor demonstra încă o dată pe ringul visurilorcă folclorul este unul dintre cele mai aşteptate momente în bătătura de la Dansez pentru tine. De asemenea, telespectatorii vor putea revedea unele dintre cele mai îndrăgite coregrafii, puse în scenă de noi dansatori şi asta pentru că perechile rămase în concurs vor alege, din toate ediţiile difuzate până acum, dansul lor favorit şi îl vor dansa în ediţia cu numărul 100.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

PRO TV: Maya Cioșa, Maria Popa și Olivia Alexandru sunt finalistele Vocea României Junior!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar în semifinala Vocea României Junior. Andra, INNA și Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge în Marea Finală.

INNA a decis că trebuie să mearga mai departe cu Olivia Alexandru, cea care a convins-o aseară cu abilitatile de a face spectacol si cu vocea ei incredibila. Marius Moga a ales-o pe Maria Popa pentru interpretarea remarcabilă a piesei ”Greatest Love of All” a lui Whitney Houston, iar Andra speră ca finala să o câștige Maya Cioșa, cea care a ridicat sala în picioare cântând ”Like I´m Gonna Lose You!”, de la Meghan Trainor & John Legend.

Vineri seara show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență înregistrând 4 puncte de rating și 16% share pe segmentul de public comercial, în timp ce postul de televiziune clasat pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 14.1% share. În minutul de aur de la 22.59, aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, așteptau să vadă care sunt cei trei finaliști ai celui de-al doilea sezon Vocea României Junior.

După șase ediții pline de emoții, vinerea viitoare, de la 20:30, Andra, INNA și Marius Moga își vor ajuta concurenții să cucerească publicul cu momente memorabile. Totul pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vlad Drăgulin, despre experiența X Factor: ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori”

Published

on

 

Aflat într-o nouă postură, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, actorul Vlad Drăgulin și-a luat în serios rolul de… înger păzitor! 

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor fi cei care vor avea grijă de concurenții ”X Factor” în acest sezon înainte de a intra pe scenă. ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori. E atât de nouă experiența aceasta pentru mine! Eu am fost mereu un tip egoist, iar asta este ca o spălare de păcate; mi-am propus să devin mai bun și să îi ajut pe alții fiind un braț blajin și generos care îi conduce din postura lor de civil până în momentul în care devin artiști pe scenă. Este ca o inițiere”, a spus Vlad Drăgulin.

Actorul empatizează cu tinerii, mai ales că s-a aflat și el în această ipostază. ”Concurenții au toți un numitor comun, se vede că se pregătesc pentru un moment mare, sunt încărcați de energie, iar eu o împrumut. Mă bucură că sunt tineri care iau această decizie în ciuda prejudecăților, că dacă te apuci de muzică o să mori de foame și noi am trecut prin asta, ni s-a zis să nu ne apucăm de teatru, dar sunt tineri care fac asta din pasiune, își fixează ștacheta altfel”, a mai spus Vlad Drăgulin.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Au început filmările pentru cel de-al șaselea sezon “Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

La nici o lună de la difuzarea finalei de poveste “Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol s-au reîntors pe platouri pentru a filma un nou sezon al celui mai iubit cooking show.

Dacă chef Scărlătescu a fost ocupat cu selfie-urile, iar chef Bontea a fredonat mai toată ziua pe platouri, chef Dumitrescu, câștigătorul ultimului sezon, și-a făcut apariția într-un mod inedit: pe o trotinetă electrică.

Revederea a fost așteptată de toți cei patru, iar chefii, în ciuda rivalităților din confruntările pe echipe ale sezonului trecut, s-au bucurat să își reia locul la masa jurizării pentru etapa lor preferată a emisiunii: jurizările pe nevăzute. Aceștia au declarat că degustarea unor preparate misterioase și încercarea de a ghici ce personaj se află în spatele ușilor îi lasă de multe ori fără replică: “Sezonul trecut am primit ostropel de pui cu piure de cartofi din partea unei concurente ce practica sado-maso. Toți trei am acordat câte un cuțit și am rămas fascinați când s-au deschis ușile…pentru că ne așteptam să intre o bunicuță simpatică. A fost o jurizare de poveste, tocmai de aceea suntem tare curioși să vedem ce ne rezervă valul nou de concurenți înscriși anul acesta!”, a afirmat chef Scărlătescu. Sezonul şase ascunde multe surprize, atât pentru telespectatori cât și pentru chefi, iar pentru o parte din candidați, un nou sezon înseamnă o nouă șansă de a demonstra că au sarea și piperul necesar unei competiții „la cuțite”.

Jurații au și mai multe așteptări de la cei care vor trece de data aceasta pragul bucătăriei “Chefi la cuțite”, ținând cont de standardul ridicat setat de concurenții din cel de-al cincilea sezon. Și pentru că Sorin Bontea și Florin Dumitrescu și-au adjudecat fiecare câte două finale, clasamentul îi impune lui Cătălin Scărlătescu să lupte și mai aprig în sezonul cu numărul şase: “Eu rămân la părerea că oricine poate participa la acest concurs- indiferent de rasă, vârstă, sex sau profesie. Îmi doresc ca in acest sezon să câștig fie cu un sudor, cu o croitoreasă, un sofer de tir, un marinar, un profesor universitar, sau o casieriță. Și lista poate continua!”, mărturisește juratul.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending