HomeLIFE STYLEDansez pentru tine: Andreea Mantea şi Daniel Lazar condamnaţi pentru a doua oară la duel. Tania Budi eliminată

Dansez pentru tine: Andreea Mantea şi Daniel Lazar condamnaţi pentru a doua oară la duel. Tania Budi eliminată

O seara magica la Dansez pentru tine, insotita si de o noutate pentru romanii din strainatate: acestia pot urmari de acum competitia visurilor, live, pe internet pe site-ul www.dansezpentrutine.ro.

Andreea Mantea si Daniel Lazar au trecut cu bine prin emotiile unui duel, dar la scurta vreme au primit vestea ca trebuie sa se pregateasca pentru urmatorul. Perechea impotriva careia vor concura este formata din Kamara si Iulia Deliciu.  Stilurile din aceasta saptamna, Quickstep si Bollywood, i-au solicitat pe concurenti.

Daca saptamna trecuta au impresionat juriul cu prestatia lor, la editia din 30 octombrie, Radu Valcan si Elena Voscoboinic, nu au fost la fel de laudati de exigentii Cornel Patrichi, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Wilmark si Emilia Popescu. Perechea care a impresionata de aceasta data a fost cea alcatuita din Jean de la Craiova si  Sandra Neacsu.

Actorii din „ State de Romania „, Doinita Oancea si Octavian Strunila au prezentat vineri seara un electric boogie cu influente tiganesti, in coregrafia lui Lilian Caraus.

Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba pot spune ca nu au aratat totul la emisiunea de vineri, mai ales ca au primit un 7,5.

Alina Chinie (Veverita rosie) de la Happy Hour si Stefan Bamboi au luat note mari (9 si chiar 9,5) cu un dans a la Bollywood de zile mari, dar din pacate nu s-a intamplat acelasi lucru si la Quickstep.

Perechea formata din Tania Budi si Adrian a parasit concursul Dansez pentru tine, dupa ce a pierdut duelul cu perechea formata din Andreea Mantea si Daniel.

STOP! VOTEAZA-TI PRESEDINTELE…

Cine va castiga finala Uefa Champions League?

View Results

Loading ... Loading ...

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • a fost un show exceptional ., bravo protv

  • a fost un show exceptional ., bravo protv

Lasă un răspuns