HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDANSEZ PENTRU TINE. Gina Pistol, Jojo si Laura Cosoi dansează pentru un caz umanitar

DANSEZ PENTRU TINE. Gina Pistol, Jojo si Laura Cosoi dansează pentru un caz umanitar

Povestea visurilor îndeplinite în paşi de dans continuă mâine seară la ProTV cu lyrical, street dance, salsa, merengue şi mambo.

Perechile rămase în concurs luptă cu tărie pentru marele premiu de 60.000 de euro şi pentru trofeul Dansez pentru tine, iar telespectatorii vor decide, prin votul lor, dacă cei care părăsesc mâine seară ringul visurilor vor fi Ilinca Vandici şi Răzvan Marton sau Ruby şi Alexandru Ciobanu.

Prezentatorul emisiunii, Ştefan Bănică, va cânta, în premieră de pe noul său album piesa Ce e dragostea? într-o altă manieră decât cea cu care publicul a fost obşinuit, în varianta acustică, aşa cum se regăseşte şi pe albumul proaspăt lansat cu MediaPro Music: „Love Songs”, Live Acoustic, iar baletul emisiunii pregăteşte o apariţie de zile mari.

Tot în ediţia de mâine, Gina Pistol, Jojo şi Laura Cosoi dansează pentru un caz umanitar emoţionant. “Dansez pentru tine e locul unde mă întâlnesc cu oameni dragi, de care m-am ataşat foarte mult în urmă cu doi ani.

Totul e magic acolo şi mă bucur de fiecare moment pe care îl petrec alături de acei oameni minunaţi. Să dansez pentru a-i susţine pe cei care au nevoie de ajutor va fi mereu un privilegiu pentru mine. Vreau să ajut. Vreau să susţin. Vreau să dansez”, a declarat Jojo.

“De fiecare dată revenirea pe ringul de dans reprezintă o emoţie, cu atât mai intensă când este vorba despre un caz umanitar. Fiecare poveste în parte mă întristează, dar bucuria de a dansa pentru cineva care are într-adevăr nevoie e copleşitoare”, a dezvăluit Laura Cosoi. “Dansez pentru tine împlineşte de ani de zile visurile celor care acceptă provocarea în paşi de dans. E o bucurie imensă pentru mine că pot să aduc un zâmbet în viaţa cuiva, cu atât mai mult cu cât asta se întâmplă dansând”, a mărturisit Gina Pistol.

Giani Kiriţă, cel care a pierdut duelul săptămâna trecută în faţa lui Ruby, Dana Matei, partenera lui din acest sezon, şi Vica, cea care le-a fost coregraf pe toată durata competiţiei, revin în ringul visurilor, de această dată pentru un caz umanitar. Pe l

ângă faptul că a avut şansa să petreacă în continuare timp cu “viperele” lui preferate, Giani a declarat că dansul de mâine seară va fi “încă un moment în care voi avea şansa să aduc bucurie pe chipul unor oameni”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns