HomeLIFE STYLE'Dansez pentru tine' face primele victime: Monica Columbeanu

'Dansez pentru tine' face primele victime: Monica Columbeanu

Maine seara incepe cel de-al optulea sezon „Dansez pentru tine” la ProTv. Totul trebuie sa fie perfect iar concurentii repeta de zori pentru ca totul sa iasa cum trebuie. Premiul de 60.000 de mii de euro pus in joc ii face pe acestia sa uite de noptiile nedormite si de zilele petrecute numai pe ringul de dans.

Opt vedete vor încerca să ajute opt oameni obişnuiţi să îşi îndeplinească un vis.

În această ediţie vor concura Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi şi Alina Chinie (veveriţa de la Happy Hour) pentru a le ajuta pe mamele partenerilor lor de dans, iar Liviu Vârciu, Radu Vâlcan, Kamara şi Jean de la Craiova vor dansa pentru taţii partenerelor lor. Participanţii la competiţie au exersat cel puţin câte 6 ore pe zi, asta încă de acum trei săptămâni. Noul stil de dans introdus în concurs este stilul Michael Jackson. „În curând o să arăt ca o mumie!”

După trei săptămâni de repetiţii extrem de dificile, vedetele şi partenerii lor de dans au trecut prin accidentări, căderi de calciu, entorse sau întinderi de ligamente. Monica Columbeanu a avut parte de o zi grea marţi când a avut pentru a doua oară de când au început repetiţiile o nevralgie intercostală cu care însă vrea să se lupte. „Mi s-a pus o perfuzie cu calmante. Am aplicat un plasture pe zona dureroasă şi de mâine iau un antiflamator puternic.

Cel mai bine această nevralgie se tratează cu repaos, însă nu vreau asta pentru că vineri avem emisiune şi trebuie să repetăm”, spune hotărâtă Monica Columbeanu. Andreea Mantea a suferit întinderi musculare şi câteva probleme cu articulaţiile, pe care le-a rezolvat cu ajutorul medicilor şi cu un look de „mumie”. „La sfatul medicului folosesc tot felul de creme, geluri, pastile şi mă împachetez cu tot felul de feşe. În curând o să arăt ca o mumie!”, afirmă Andreea.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns