HomeTELEVIZIUNECampanie TV“Daruiesti si castigi” revine la Pro Tv pentru al 15-lea an

“Daruiesti si castigi” revine la Pro Tv pentru al 15-lea an

Din 17 pana in 24 decembrie, traditia continua la Pro Tv cu campania “Daruiesti si castigi”. De 15 ani, in luna decembrie, telespectatorii Pro Tv reinvata lectia solidaritatii si a bucuriei de a darui. Copii speciali, talentati, luptatori, unii cu probleme de sanatate pentru care la inceput viata a reprezentat cea mai grea lupta, familii nevoiase si dezbinate, parinti nevoiti sa-si paraseasca fiii in cautarea painii de zi cu zi, cu totii isi gasesc ingerul salvator sub chipul unor semeni de-ai lor impresionanti de povestile lor. 

 

Florin Busuioc prezinta telespectatorilor Pro Tv minunile pe care “Daruiesti si castigi” le poate face in vietile unor oameni minunati cu destine desprinse parca din filme dramatice. In fiecare seara pana in Ajunul Craciunului, telespectatorii Pro Tv vor face cunostinta pe rand cu micuti cantareti, dansatori, artisti, campioni la karate, lupte sau judo care se ascund sub cele mai triste chipuri, in cele mai saracacioase case si de multe ori fara nimeni in jur care sa le poarte de grija si sa investeasca in viitorul lor.

Alexandra, Gabriela, Cosmin, Vasilica, Diana, Maria, Narcis sunt doar cativa dintre cei care vor invata sa zambeasca din nou, dupa ce oameni de bine le vor darui speranta si le vor castiga recunostinta.

“Atata vreme cat exista oameni care au nevoie de ajutor si oameni care ofera ajutor, atata vreme cat lumea a inteles ca a darui inseamna a castiga respectul comunitatii, aceasta campanie este clar intr-o evolutie perpetua. Sa dea Dumnezeu sa ramana asa!”, declara cu mandrie Florin Busuioc, cel care de cativa ani prezinta una dintre cele mai frumoase traditii Pro Tv, “Daruiesti si castigi”.

Odata cu “Daruiesti si castigi”, Florin Busuioc se considera mai bogat sufleteste, pentru ca a cunoscut oameni luptatori care l-au facut sa–i respecte mai mult pe cei din jur si sa fie mai constient de slabiciunile sale. “Foarte multi oameni din tara asta au nevoie de ajutor, foarte putine sunt solutiile care pot fi gasite prin institutiile statului sau legal ca acesti oameni sa primeasca ajutor.

ProTv nu poate sa ajute pe toata lumea, insa cazurile din aceasta campanie sunt ale unor oameni care lupta cu indarjire sa-si demonstreze capacitatile, talentul, forta si nu s-au dat niciodata batuti. Campania “Daruiesti si castigi” cu siguranta nu rezolva in totalitate o problema de viata, dar reuseste sa dea un imbold si o forta sporita celor care deja lupta pentru a-si rezolva acea problema de viata.”, considera Florin Busuioc, prezentatorul Pro Tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns