HomeLIFE STYLEDe 1 Mai, Cosmina Păsărin şi Dalia Puşcă vă dau „Intâlniri pe 2” de la mare (vezi programul)

De 1 Mai, Cosmina Păsărin şi Dalia Puşcă vă dau „Intâlniri pe 2” de la mare (vezi programul)

TVR2 va transmite în direct de la mare, sâmbată, 1 Mai, evenimentul Marea Invazie, organizat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc cu ocazia deschiderii noului sezon estival.

Gazdele acestui eveniment vor fi Cosmina Păsărin şi Dalia Puşcă,  prezentatoarele  emisiunii Întâlnire pe 2.

Prima parte a transmisiei  va debuta la orele 20,10 cu o ediţie specială a emisiunii Întâlnire pe 2. Apoi, telespectatorii vor avea ocazia să admire  parada ce se va desfăşura în staţiunea Mamaia, pe o lungime de 4 Km, în care vor defila care alegorice, mijloace auto-moto (retro-cars, maşini de lux, car tunning) şi fanfară.

Cea de-a doua parte a spectacolului va începe la orele 22,10 şi va fi transmisă de pe plaja din Navodari. Spectacolul va fi un adevărat maraton de momente speciale şi muzică de calitate. Pe scenă vor urca nume cunoscute ale muzicii româneşti  : Claudia Pavel, Elena Gheorghe, Anna Lesko, Andreea Bălan, Liviu Hodor, Kamarera, DJ Sava, David Dee Jay, Voltaj şi Smiley ce vor încinge atmosfera.

După Agenda Festivalului de la 23,45, seara se va încheia într-un mod electrizant, alături de trupa Sistem ce va susţine concertul, începând cu orele 24.00.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns