HomeLIFE STYLEDe 8 martie, Krypton Unplugged fac cadou femeilor ”Vorbele tale”!

De 8 martie, Krypton Unplugged fac cadou femeilor ”Vorbele tale”!

După 3 decenii de la înființare, Krypton se reinventează, revenind la formula de aur ce a consacrat și înscris numele trupei în istoria rock pre şi post–decembristă. În 2012, Eugen Mihăescu reușește imposibilul și îi aduce împreună pe Gabi „Guriță” Nicolau ,Sorin Voinea, Lupu „Lapi” Răzvan și Dragoș Docan, componența de vârf a trupei Krypton, într-o reuniune muzicală ce dă și numele actual al trupei rock, Krypton Reunion. Totodată, la inițiativa lui Eugen Mihăescu, ia naștere și proiectul Krypton Unplugged, menit să transmită publicului ce a crescut cu muzica lor o vibrație aparte prin reinterpretarea pieselor ce au consacrat grupul Krypton în anii ’80 si ’90 (albumele „Fără teamă” și „Lanțurile”) în variantă acustică – chitară, voce și violă.

Krypton Unplugged, adică Eugen Mihăescu – chitară , Gabi „Guriță” Nicolau – voce și Teodora Dragomirescu – violă, lansează de 8 martie, o frumoasă baladă de dragoste reinterpretata acustic, ”Vorbele tale”.

”Vorbele tale” este cadoul nostru pentru toate femeile, de ziua lor, de 8 martie! Lansarea single-ului în această versiune deschide ușa către o mulțime de surprize muzicale pe care Krypton le-a pregătit pentru 2013. Avem în lucru un nou material discografic ce va fi gata de lansare spre finele primăverii.” declară solistul Gabi Nicolau. ”Mulțumim publicului nostru pentru suport și promitem să revenim cu un nou sound, dar același stil inconfundabil Krypton ce ne-a adus aprecierea” adaugă Eugen Mihaescu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns