HomeLIFE STYLEDe Crăciun TVR 2 te invită să petreci alături de Kylie şi Danii Minogue!

De Crăciun TVR 2 te invită să petreci alături de Kylie şi Danii Minogue!

Crăciunul 2009 la TVR 2 aduce o adevărată avalanşă de filme, documentare, spectacole şi concerte extraordinare. Numai la TVR 2 veţi putea viziona cele mai recente show-uri susţinute de vedete internaţionale fie la Bucureşti (Compay Segundo, Smokie, Ovidiu Lipan Ţăndărică), fie în lume (Kylie Minogue şi sora ei Danii în 2009, în Anglia). KylieDanniiMinogueBR18S2

Alături de ei, publicul va putea urmari spectacolele Flautul Fermecat, înregistrat la Royal Opera House Covent Garden şi colindele interpretate de micuţa Cleopatra Stratan într-un spectacol recent.

Răzvan Marc va aduce şi el două ediţii de sărbătoare ale emisiunii Bazar realizate în exclusivitate în Teritoriile Palestiniene (Bethlehem şi Ierihon), având ca punct de plecare Biserica Naşterii Domnului.

Nu vor lipsi transmisiunile speciale de Crăciun în direct de la Vatican: Vigilia di Natale în noaptea de Crăciun şi Urbi et orbi, mesajul Suveranului Pontif, Papa Benedict al XVI-lea, în prima zi de Crăciun. Acesta este numai începutul unui program special de sărbătoare care va aduce la TVR 2, pe parcursul a mai multe zile, o adevărată avalanşă de filme cool, muzică bună, ediţii speciale şi spectacole de excepţie.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns