HomeTELEVIZIUNEEmisiuni„De la A la infinit” despre frumuseţe: cu antreprenorul Rucsandra Hurezeanu şi modelul internaţional Silvia Giurcă

„De la A la infinit” despre frumuseţe: cu antreprenorul Rucsandra Hurezeanu şi modelul internaţional Silvia Giurcă

Smaranda Vornicu vă aşteaptă sâmbătă, 2 noiembrie, ora 15.00, la TVR 1 şi TVR HD,in eleganta ambianta a Palatului Stirbey, la o discutie despre frumusetea interioara sau exterioara cu doua doamne pentru care frumusetea este un mod de viata Rucsandra Hurezeanu si top modelul Silvia Giurcă.
Un material de arhivă despre vizita în România a actorului Peter Gilmore, cel care a interpretat rolul principal în îndrăgitul serial Linia Maritimă Onedin, difuzat în România între 1971 şi 1980, este momentul surpriză al ediţiei De la A la infinit din 2 noiembrie. Actorul a încetat din viaţă în februarie 2013.
Crainica Delia Budeanu şi directorul de imagine Dan Nanoveanu sunt invitaţii speciali ai Smarandei pentru a depăna amintiri legate de televiziune, aşa cum se făcea televiziune în vremea lui Tudor Vornicu.
Unul dintre cele mai frumoase centre spa din România, localizat la Poiana Braşov, este vedeta rubricii Casă, cămin, oraş. Centrul de frumuseţe ultradotat cu cele mai noi aparate şi cele mai performante terapii de înfrumuseţare a fost amenajat la Poiana Braşov în mijlocul unei păduri de mesteceni.
Cât ne costă frumuseţea, aflăm de la rubrica EconOM, realizată de Anca Sârbu. Şi tot la această rubrică, despre cum accesăm magazinele virtuale de îmbrăcăminte şi încălţăminte şi site-urile cu cupoane de reduceri pentru a fi frumoşi cu bani mai puţini.
Rubrici de modă şi frumuseţe, muzică românească, arhitectură, agenda culturală, tradiţii româneşti de sezon, invitaţi îndrăgiţi de public se regăsesc în fiecare sâmbătă în emisiunea de la TVR 1 a Smarandei Vornicu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns