HomeMAGAZINFilmDe miercuri, filmul Ziua Independenței: Renașterea poate fi cumparat din magazinele de specialitate

De miercuri, filmul Ziua Independenței: Renașterea poate fi cumparat din magazinele de specialitate

 

Data lansarii in magazinele de specialitate a filmului Ziua Independentei: Renasterea (Independence Day: Resurgence) pe suporturi ca Steelbook, Blu Ray Combo (3D+2D), Blu Ray si DVD este 26 octombrie.

La 20 de ani după ce misterioșii extratereștri aproape au distrus omenirea, aceștia se întorc pentru răzbunare în exploziva continuare după blockbuster-ul original, Ziua Independenței!

Folosind tehnologie extraterestră și sub îndrumarea genialului om de știință David Levinson (Jeff Goldblum revine în rol), națiunile Pământului dezvoltă un amplu program de apărare pentru protejarea planetei. Nimic nu ne poate pregăti pentru o invazie de proporții uriașe – doar ingeniozitatea și curajul unor bărbați și femei ne pot salva lumea de la exctincție. Cu Liam Hemsworth, Jesse T. Usher și Bill Pullman în distribuție, Ziua Independenței: Renașterea este o cursă plină de acțiune care te va ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit!

Regia este semnata de Roland Emmerich, iar actorii din distributie sunt: Vivica A. Fox, Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Jesse T. Usher

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns