HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDe pe scena “Next Star”, în show-urile de talente din Germania și SUA: Daria Văcăroiu a câștigat concursul “Super Kids” din Germania

De pe scena “Next Star”, în show-urile de talente din Germania și SUA: Daria Văcăroiu a câștigat concursul “Super Kids” din Germania

Daria Văcăroiu, finalistă în sezonul trecut al emisiunii “Next Star”, difuzată de Antena 1, a câștigat concursul „Super Kids” Germania 2016 și va apărea în această toamnă în show-ul american “Little Big Shots” difuzat de NBC. În Germania, Daria a ieșit învingătoare în fața a 15 copii din alte țări, impresionând juriul și telespectatorii germani cu felul în care cântă cu vocea și harpa.

 

După ce a cucerit publicul din România, la “Next Star”, Daria Văcăroiu (12 ani), din București, îl are acum la picioare pe cel din Germania. Ea a fost remarcată de producătorii germani, cu momentul artistic pe care l-a susținut anul acesta, în cel de-al șaselea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru, și invitată să participe, în Germania, la emisiunea “Super Kids”. Prezentată ca un copil multitalentat, Daria i-a uimit pe toți cu talentul său muzical, fiind aplaudată în picioare de publicul prezent în sală, după ce a cântat remarcabil cu vocea acompaniindu-se la harpă.

daria-vacaroiu-2

 

Ascensiunea Dariei Văcăroiu nu se oprește aici. Talentata elevă a Liceului “George Enescu” din București va apărea în această toamnă pe scena show-ului american “Little Big Shots”, difuzat de NBC, fiind astfel prima româncă invitată să participe la această emisiune de talente care se difuzează peste Ocean.

Foto Credit: Antena 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns