HomeLIFE STYLEDe Revelion “Mondenii” fac show, la Prima TV

De Revelion “Mondenii” fac show, la Prima TV

Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu, Angel Popescu si intreaga echipa de actori va vor fi alaturi si de sarbatori, pentru ca v-au pregatit o editie speciala a emisiunii “Mondenii Show”.

Si, pentru ca la fiecare sfarsit de an se trage linie si se fac tot felul de retrospective, Nikita, Elena Udrea si Romeo Fantastik vor trece in revista evenimentele petrecute in 2009.mondenii - formula noua

Veti asista apoi la Gala Premiilor Sportive Mondene, a carei gazda este Dumitru Dragomir. Acesta nu rateaza ocazia si isi atribuie Marele Premiu.

Dupa fantome, extraterestrii si alte ciudatenii, de sarbatori Dan Diaconescu ii are invitati in emisiune pe Vlad Tepes si Stefan cel Mare. Dupa ce va colinda, impreuna cu Stefan Hrusca, la Ochio Show, Stefan Banica Jr. si consoarta Andreea vor fi colindati si ei de un grup de vrajitoare.

In final sotii Marin – Banica, impreuna cu Mihaela Radulescu, Leonard Doroftei, Nicolae Guta, Sorin Oprescu, Roxy Manelista, Corneliu Vadim Tudor si Marian Nistor va vor ura “Happy New Year”, iar manelisti vor canta la unison “We are the world”. Nu vor lipsi nici skech-urile cu blonde, bancurile lui Doroftei, sedinta de masaj thailandez cu Hagi si nelipsitul discurs prezidential. Asadar, nu ratati editia speciala a emisiunii “Mondenii Show”, marti, 29 decembrie, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns