HomeMAGAZINEvenimenteDe Valentine’s Day, LaLa Band a cantat pentru toti indragostitii, la CinemaPro! (galerie foto)

De Valentine’s Day, LaLa Band a cantat pentru toti indragostitii, la CinemaPro! (galerie foto)

Pe 14 februarie, LaLa Band, trupa vedeta a serialului Pariu cu viata, a petrecut alaturi de cei mai infocati fani o seara speciala, in care cantecele de dragoste au facut pereche cu filmul romantic. Criss si Vlad au fost, de departe, campionii incontestabili ai surprizelor.

In sala au rasunat hituri internationale, precum „She will be loved”, „Never forget you”, „Lucky”, „Nine million bicycles”, „Bleeding Love” sau „Taking Back My Love”, dar si melodiile LaLa Band care au cucerit adolescentii din Romania, printre care: „Cine esti?”, „Ploaia mea” (interpretate de Criss si Vlad) sau „One Wish”, cantata de toti mebrii trupei.

Surprizele s-au tinut lant pentru cei prezenti la eveniment, iar Criss si Vlad s-au intrecut in cadouri si mesaje de dragoste. La fiecare melodie pe care au cantat-o impreuna, Vlad i-a oferit lui Criss cate un trandafir rosu, iar Criss i-a facut cate o declaratie de dragoste, pe care Vlad a impartasit-o intregii sali. Cupidonul care i-a ajutat pe cei doi sa se surpinda reciproc a fost Bubu.

Vlad, care pe 16 februarie implineste 20 de ani, a fost sarbatoritul serii. Dupa ce a fost surprins cu un tort de la o fana infocata, tanarul a devenit si mai emotionat cand toti cei aflati in sala i-au cantat La Multi Ani, impreuna cu colegii de trupa alaturi de care se afla pe scena.
In incheierea concertului, ultima surpriza a serii a fost o sesiune speciala de autografe, la care au participat 50 de norocosi dintre fanii aflati in sala.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns