HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDe ziua ei, Mirela Vaida a fost surprinsă de colegi în timpul emisiunii în direct: „Nu-mi vine să cred ce mi-aţi făcut”

De ziua ei, Mirela Vaida a fost surprinsă de colegi în timpul emisiunii în direct: „Nu-mi vine să cred ce mi-aţi făcut”

Astăzi este ziua de naştere a îndrăgitei prezentatoare Mirela Vaida, iar colegii i-au făcut o surpriză de zile mari, în direct, chiar în timpul emisiunii „2k1”, pe care aceasta o prezintă zilnic la Antena 1.

În timp ce se pregătea să dea start cronometru în întrecerea cuplurilor din platoul emisiunii, pe fundal a început să se audă muzică de petrecere, spre marea uimire a prezentatoarei.

 

La scurt timp, în platoul „2k1” şi-a făcut apariţia Mioara Velicu, una dintre cele mai dragi persoane din viaţa Mirelei. „Nu-mi vine să cred ce mi-aţi făcut! Mi-a cântat la nuntă, a venit tocmai până la Cluj. Mi-a cântat la boteztul băiatului şi îmi cântă şi acum, la bătrâneţe!”, a glumit, vizibil emoţionată, Mirela. „Mi-a dat Dumnezeu această bucurie de a-mi petrece zilele de naştere în direct, dar parcă aşa ca anul acesta n-a fost niciodată!”, a mai declarat Mirela. Cu braţele pline de flori şi înconjurată de concurenţii ediţiei, Mirela a mai completat: „Urăsc surprizele, pentru că vreau să am mereu controlul! Dar azi le-a ieşit!”.

 

            Pe Mirela telespectatorii o pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta, de la ora 17:00, într-o ediţie specială a emisiunii „2k1”, cu vedete.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

 

Foto Credit: ANTENA 1

Premiera pe TVR 1: Jurnalista Irina Păcurariu revine cu o nouă serie de reportaje „Unde-i acasă?”

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns