HomeALL MEDIA“Dead man” Smiley, mai viu ca niciodata de ziua lui (galerie foto)

“Dead man” Smiley, mai viu ca niciodata de ziua lui (galerie foto)

Azi noapte, gasca Hahaha, alaturi de familie si prieteni, i-au facut lui Smiley cea mai tare petrecere surpriza de ziua lui. Acestia i-au organizat-o din timp impreuna cu Nicusor Stan, presedintele locatiei care a gazduit evenimentul, Complexul Ambasad’or Otopeni.  Andrei a fost chemat pentru un concert in cadrul unei petreceri private si a fost preluat de la intrare, conform scenariului, de catre domnul Stan si de catre sunetistul sau.

La intrarea in restaurant a fost asaltat de confetti, familie, prieteni, “familia” Hahaha si multe, multe cadouri “zambarete”. Primul dar deschis a fost cel de la parintii sai, o fotografie cu personajul favorit, “Charlie Chaplin”. Petrecaretii au intrat imediat in atmosfera si au dansat pe ritmurile remixate de Paul Damixie de la Radio Killer, care a incins platanele pana dimineata.

Bineinteles ca in playlist-ul sau au fost incluse piesele vechi ale trupei Simplu, pe care Andrei a facut o demonstratie live de dans, dar si ultimele hit-uri ale casei de discuri manageriate de sarbatorit. Parintii lui Smiley au fost prezenti si au dansat alaturi de invitati pana la sfarsitul petrecerii. Alex Velea a venit insotit de frumoasa sa sotie, Radio Killer au aterizat direct de pe aeroport, proaspat intorsi de la show-ul Avicii, sustinut in Barcelona.

Sore a fost si ea insotita de doi colegi din “Pariu cu viata”. Cu totii au dansat pana la rasarit, iar cand soarele a inceput sa incalzeasca atmosfera, invitatii s-au hotarat sa se racoreasca in piscina. A fost o petrecere pe care Smiley nu o va uita cu siguranta prea curand si pentru care trebuie sa le multumeasca tuturor complicilor.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns