HomeLIFE STYLEDebut de moderator: Dan Bordeianu prezintă reality show-ul "Aruncaţi din Tren", la Antena 1

Debut de moderator: Dan Bordeianu prezintă reality show-ul "Aruncaţi din Tren", la Antena 1

Actorul Dan Bordeianu cunoscut in lumea teatrului s-a facut remarcat in sapatiul media cu cativa ani in urma prin intermediul telenovelelor difuzate de postul Acasa Tv. „Numai Iubirea” si „Lacrimi de Iubire’, sunt telenovelele ce l-au facut cunoscut si apreciat pe actorul Dan Bordeianu.

Dupa o perioada in care nu a mai aparut la Acasa Tv, actorul s-a axat mai mult pe teatru iar acum si-a facut debutul in televiziune in calitate de moderator .

Despre emisiune :

Trei concurenti vedete lupta intr-un reality game show de supravietuire si solidaritate al carui gazda este Dan Boredeianu . Prin tragere la sorti, cei trei concurenti sunt dusi in cate un oras al tarii si lasati fara nici un ban, fara nici o posibilitate de cazare si masa. Ei trebuie sa castige bani pentru concurs, dar si sa se descurce cumva, sa manance, sa isi asigure un loc de cazare.

Vedetele trebuie sa-si castige banii cu imaginatie, din talent sau din munca, “vanzand” propria imagine si negociind la sange. Pentru ca nu o fac pentru ele, ci pentru o cauza nobila. Banii stransi de ei sunt donati unui caz social limita din orasul sau zona in care au fost „aruncati din tren”.

Concurentii trebuie nu numai sa castige bani, dar si sa ii consume cu chibzuinta si folos pentru ca la sfarsitul concursului, castigator va fi nu cel care a castigat cei mai multi bani, ci concurentul care va avea asupra lui cea mai mare suma. Concurentii pot face orice legal pentru a castiga bani. Pot canta, dansa, face scamatorii, pot presta munci mai mult sau mai putin calficate, de la ospatari la soferi.

Concurentii pot cere bani pentru autografe, pentru a se lasa fotografiati cu necunoscuti, pot sa-si vanda hainele de pe ei, pot confectiona obiecte pe care sa le vanda, se pot lasa tatuati contra cost, pot organiza evenimente. Si, mai important, pot face orice alt lucru la care noi nu ne-am gandit.

Concurentii pot alege unde dorm. Ei trebuie insa obligatoriu sa-si asigure un loc de cazare. Pot sa roage pe cineva sa-i primeasca la ei acasa. Pot cere de mancare, inclusiv de la restaurante, dar nu pot apela de doua ori la acelasi restaurant.

Vedetele vor fi impulsionate sa foloseasca cat mai mult alte talente decat cele care le-au facut cunoscute. De altfel, vedetele se va confrunta cu cateva probe obligatorii, decise de gazda emisiunii.

La finalul concursului, concurentii se intalnesc pentru prima oara. Este momentul in care aflam cati bani a strans fiecare, iar Dan Bordeianu anunta castigatorul concursului.

www.antena1.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • sal snt un copi bolav de leucemi si am o pesie de adicap 234 ron si nu madascurc cu ia din care mai trebuie sa mduc si la spital pote majutati si pemine va mutumesc

  • aici gasiti detalii si imagini inedite, care nu au mai intrat in emisiune, despre ce a facut gina pistol la vaslui, pentru prima editie de la „aruncati din tren”: http://bit.ly/lhowA

    • sorin iti multumim pentru detalii

Lasă un răspuns