HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDebut in forta pentru „Tanti Florica” si un nou sezon „Serviciul Roman de comedie” (galerie foto)

Debut in forta pentru „Tanti Florica” si un nou sezon „Serviciul Roman de comedie” (galerie foto)

„Tanti Florica” a fost senzatia serii de miercuri, cind telespectatorii ProTv au primit-o cu bratele deschise in casele lor.

Românii au fost foarte curioşi să intre în casa Tanti Floricăi şi să-i cunoască familia. Florin Călinescu, savuros în rolul unei văduve care şi-a crescut singură cei cinci copii, a ţinut cu ochii pe micile ecrane, în minutul de aur, 22:05, aproape 1.500.000 de telespectatori de la nivelul întregii ţări. Tanti Florica s-a aşezat confortabil pe primul loc în topul audienţelor, conducând detaşat toate celelalte programe, atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban.

Astfel, în intervalul 21:30 – 22:22, atunci când Florica şi-a făcut magistral intrarea în casele telespectatorilor, ProTv a obţinut, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 7,2 puncte de rating şi 15,7 procente din cota de piaţă, în timp ce Antena 1, clasată pe locul al II-lea, înregistra 5,6 puncte de rating şi 12,1% din cota de piaţă.

Si “Serviciul Roman de Comedie” a pasit miercuri seara cu dreptul in noul sezon de la Pro Tv. Supereroii comediei adusi de Toni Grecu in noul sediu al Serviciului, Comedy Plaza, au fost pe placul romanilor dornici sa se elibereze prin ras! Editia SRC din 3 octombrie a fost lider absolut de audienta pe toate categoriile de public, astfel ca aproape 2,5 milioane de romani erau cu ochii pe Toni Grecu & co in minutul de maxima audienta, 20.56.

Intreaga Romanie a ras cu SRC, pentru ca Pro Tv a condus calsamentul audientelor la nivelul intregii tari cu o medie de 7,3 puncte de rating si 14,5 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat a treia, dupa Kanal D, cu numai 5,1 puncte de rating si 10,1 procente din cota de piata.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

Latest comment
  • niste jeguri de emisiuni facute de foamea-n git pentru o tara de idioti!

Lasă un răspuns