HomeTELEVIZIUNEPremieră TVDEBUT: Show-ul SE STRIGA DARUL, revine cu sezonul 2, în grila KANAL D

DEBUT: Show-ul SE STRIGA DARUL, revine cu sezonul 2, în grila KANAL D

SEZONUL 2: În editia de maine seara a emisiunii „Se strigă darul”, Andreea și Bursucu ajung pe litoral pe sub apa, costumati corespunzator, in scafandri.

De aceasta data sunt căutători de <perle>, nu pentru ei, ci pentru cuplul care tocmai urmează să se căsătorească. Roxana și Cosmin sunt doi tineri nabadaiosi, a caror relația a fost presărată cu tot felul de conflicte de-a lungul timpului, însă dragostea lor a învins în cele din urmă. Și așa cum era de așteptat, după o dragoste nebună urmează o nuntă pe masura!

Se striga darul kanal d

 

Andreea Mantea și Bursucu fac totul pentru a umple cuferele cu zestre ale mirilor si orice persoana binevoitoare de pe plaja poate contribui la asta, chiar daca nu ii cunoaste pe miri. Pur și simplu, pentru un weekend, cei doi simpatici prezentatori acaparează litoralul cu energia lor si nu uita nicio clipa sa se distreze! Plimbări cu vaporul, baie de multime, aventuri in tunelul groazei sau curse cu mașinile, nimic nu lipsește in aceasta calatorie plina de neprevazut la malul marii.

Nu pierdeti maine seara, de la ora 22:00, o noua editie incendiara „Se striga darul”, cu Andreea Mantea si Bursucu, la Kanal D!

Se striga darul 2 kanal d

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

Foto Credit: KANAL D

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns