HomeMAGAZINEvenimenteDecernarea Premiilor Oscar 2010! Cine va fi marele câştigător?

Decernarea Premiilor Oscar 2010! Cine va fi marele câştigător?

Premiile Oscar 2010 sunt decernate în noaptea de 7 spre 8 martie, începând cu ora 03.00 (pentru cinefilii români). Gala premiilor Academiei Americane de Film, ediția cu numărul 82, este găzduită de KodakTheatre din Los Angeles și e prezentată de actorii Alec Baldwin și Steve Martin.

Update:

Castigatorii Premiilor Oscar – editia 82, The Hurt Locker învingătorul Galei

Oscar 2010: The Hurt Locker – Avatar 6-3


Apropiați ai echipei filmului Avatar se declară mai mult decât sceptici. „Am fi șocați dacă am lua chiar și un Oscar. Se anunță o seară foarte deprimantă”, declară ei pentru msnbc.com.

“Majoritatea membrilor Sreen Actors Guild (SAG) sunt şi membrii Academiei Americane de Film care dau Oscarurile. Primiile SAG i-au revenit lui Jeff Bridges, cel mai bun actor, Sandrei Bullock pentru cea mai actriţă, lui Christoph Waltz pentru cel mai bun actor în rol secundar şi lui Mo’Nique pentru cel mai bun rol secundar feminin.

Cele mai multe nominalizări, nouă, au fimele „Avatar”, în regia lui James Cameron, şi „The Hurt Locker”, în regia lui Kathryn Bigelow.

VEZI AICI TOATE NOMINALIZARILE DIN ACEST AN

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns