HomeALL MEDIADECIZIE CNA. Realitatea TV amendata cu 10.000 lei din cauza Mariei Grapini

DECIZIE CNA. Realitatea TV amendata cu 10.000 lei din cauza Mariei Grapini

CNA a decis, în şedinţa de joi, să amendeze cu 10.000 de lei postul Realitatea TV, pentru că Maria Grapini, ministrul pentru IMM, Turism şi Mediu de Afaceri, nu şi-a putut prezenta punctul de vedere în emisiunea „Jocuri de putere” din 7 octombrie, relateaza Agentia Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a reanalizat, în şedinţa de joi, mai multe emisiuni difuzate de Realitatea TV, respectiv „Jocuri de putere” din 7 octombrie, „Deschide lumea” din 7 octombrie şi „Jocuri de putere” din 16 octombrie. În urma difuzării acestor emisiuni, CNA a primit reclamaţii.

„Pe parcursul emisiunii «Jocuri de putere», moderatorul a adus mai multe acuzaţii la adresa ministrului delegat Maria Grapini, de natură a prejudicia imaginea acesteia, iar cifrele prezentate în emisiune au fost incorect explicate şi transmise publicului în mod eronat.Astfel, moderatorul a dezinformat opinia publică şi nu i-a permis ministrului să îşi exprime poziţia cu privire la subiectul în discuţie.

Deşi iniţial producătorii emisiunii i-au solicitat ministrului Maria Grapini să participe la emisiune, la scurt timp au retractat invitaţia, declarând public că doamna ministru Maria Grapini a refuzat să ia parte la emisiune”, se mai spune în reclamaţia primită de CNA.

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns