HomeMAGAZINEvenimenteDeghizat in seic arab din Dubai, Gigel Frone i-a dedicat Biancai Dragusanu un cantec (galerie foto)

Deghizat in seic arab din Dubai, Gigel Frone i-a dedicat Biancai Dragusanu un cantec (galerie foto)

Joi noapte, in clubul Princess a avut loc o prezentare tematica denumita „1001 Nights”, din care nu au lipsit “cadanele”, precum Simona Trasca sau Loredana Chivu, dar si Natalia Onet, amica Biancai Dragusanu, cea care a jucat rolul de ghid pentru aceasta la Dubai. Imbracata in costum de cadana, Bianca si-a unduit trupul pe muzica orientala care vibra in boxe, dar a avut parte si de o surpriza din partea organizatorilor.

Pe tot parcursul defilarii, fostul concurent de la „Romanii au talent”, Gigel Frone, venit special pentru evenimentul la care a participat Bianca, a stat pe scena deghizat intr-un seic arab, accesorizat cu ochelari de soare Gucci. La final i-a dedicat Biancai cateva piese din repertoriul sau, pe care le-a adaptat pentru ea. Roscata a gustat din plin momentul si a zambit amuzata de versurile inedite: “Eu iarna nu dorm, nu am somn, zorii zilei ma prind, la Dubai ma plimb”, ,”Te-am luat de la mata de-acasa desculta si fara jupon,, „Eu te-am iubit, draga Bianca/ Ti-am spus-o de-o mie de ori/ Ţi-am luat si pampoane, ti-am luat si tromboane/ Si geantă de piele Vuitton”, “Ce mult te-am iubit Dragusanco” . In public s-au aflat si Liviu Varciu, dar si Adrian Copilul Minune, care s-au amuzat teribil, ca de altfel intreaga audienta. Gigel Frone s-a bucurat de un succes teribil, mult peste prezentele feminine de pe scena, fiind asaltat de admiratori, care l-au oprit la fiecare pas pentru fotografii.

Petrecerea a continuat in Princess club vineri, dupa ce RUBY a „stins lumina” in club si a sustinut un concert de senzatie. Sambata noapte, toata luma se va distra pe ritmurile lui CONNECT’R, care ne invata ce inseamna ca iubirea sa fie calea: „Love is The Way”!

Foto Credit: Princess Club

CITESTE SI:

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns