HomeLIFE STYLEDelia l-a lăsat la bustul gol pe un concurent de la „X Factor”

Delia l-a lăsat la bustul gol pe un concurent de la „X Factor”

Atunci când în faţa celor trei juraţi X Factor se prezintă un concurent cu un fizic de invidiat, aceştia nu ratează ocazia să îl tachineze puţin. I s-a întâmplat şi lui Vasile Macovei, un tânăr de 24 de ani din Republica Moldova, pe care Delia nu s-a lăsat până nu l-a convins să îşi scoată tricoul.

x factor vasile macovei

„De ce ţi-ai pus tricoul pe tine? Nu era nevoie” , a glumit diva de la „X Factor”, atunci când Vasile s-a prezentat, iar rock-starul Bănică a completat imediat: „Vezi că Delia vrea să îi dezbrace pe toţi băieţii care arată bine”. Cu un fizic de invidiat, pentru care merge la sală de mai bine de patru ani, Vasile a băgat zâzanie între juraţii show-ului: „Exact ca el am şi eu abdomenul, la indigo”, a glumit Brenciu, în timp ce Răzvan, care venise şi el pe scenă, a continuat: „Eu am un fizic, zici că-i psihic!”.

Ştefan Bănică a punctat: „Măi, Vasile, ce ai mă cu noi, noi cu ce ţi-am greşit?”. Cum s-a descurcat tânărul interpret care se mândreşte deja cu câteva piese proprii şi trei videoclipuri în Republica Moldova, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, la Antena 1.

Foto: Gabriela Arsenie / Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns