HomeALL MEDIADemi Moore: La 47 de ani, am in sfarsit corpul la care am visat!

Demi Moore: La 47 de ani, am in sfarsit corpul la care am visat!

Fara indoiala, Demi Moore arata mai bine la 47 de ani decat arata la 20. Are un corp pe care l-ar invidia si o adolescenta. Demi recunoaste ca toata viata a fost obsedata de felul in care arata si ca de abia acum este multumita de corpul sau.

Eram de-a dreptul obsedata de felul in care aratam. Am incercat sa imi controlez aceasta obsesie, iar in momentul in care am reusit, am si obtinut corpul la care am visat o viata intreaga”, spune actrita in varsta de 47 de ani.

Rauvoitorii spun ca Demi a cheltuit peste 200.000 de euro pe operatii estetice, dar actrita ii contrazice. Desi recunoaste ca si-a facut “mici modificari”, suma cheltuita nu a fost chiar atat de mare. “Nu mi-am facut nimic la fata”, spune Demi, ale carei trasaturi par insa mult schimbate fata de acum cativa ani.


Demi a vorbit si despre relatia ei cu iubitul sau mult mai tanar Ashton Kutcher.
Cateodata mi se pare si mie amuzanta situatia cand ma gandesc ca atunci cand eu eram de varsta lui, el era in clasa a doua”, spune  Demi.

Intra in galeria foto si spune daca tie iti place mai mult cum arata Demi acum decat la 20 de ani.

WordPress plugin

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • arata beton! Sper ca toate femeile din Romania sa ajunga sa arate asa. dar , pana acolo e cale lunga. Demi Moore a fost o femeie, cum se spune, bine traita. Asa trebuie si romancele noastre ,s a traiasca bine si arate asta pe fata si trupul lor. Din pacate la noi, romancele sunt frumaose pana cand se marită, după aceea devin neglijente, devin casnice sau gospodine. Mai putin se ingrijesc de ele cum o faceau inainte de familie. Si e pacat!

Lasă un răspuns