Connect with us

ALL MEDIA

Denis Leary i-a oferit lui Michael J. Fox rolul unui personaj paralizat în ,,Operaţiunea de salvare”

Published

on

 

Denis Leary, actorul din serialul „Operaţiunea de salvare” şi Michael J. Fox au sfidat imposibilul într-unul din episodele serialului de la Pro Cinema, din fiecare miercuri şi joi de la orele 20.00. Leary i-a oferit lui Fox, care suferă de boala Parkinson, rolul unui personaj paraplegic. Fox a fost şocat de ofertă şi l-a început a crezut că Leary nu este în toate minţile, dar a acceptat imediat rolul care i-a adus şi un premiu Emmy. „Îţi dai seama că boala mea mă face să nu mă pot opri din mişcat? Şi tu vrei să joc un personaj în scaunul cu rotile?” l-a întrebat Michael pe Denis atunci când acesta i-a oferit rolul.

Pe lângă faptul că personajul din „Operaţiunea de salvare” i-a adus un Emmy, recent Michael J. Fox a declarat că acesta este şi rolul său preferat din întreaga carieră. „A fost o pură provocare actoricească să joc în Operaţiunea de salvare alături de Denis Leary. A fost foarte tare! Este exemplul perfect de cât de scrântiţi sunt oamenii ăştia, care m-au angajat pe mine să joc un tip paralizat”, spune Fox. „Tocmai terminasem o carte despre optimism şi cum să atragi lucruri pozitive, când Leary a venit la mine cu personajul ăsta! Mi-am zis că asta este exact ceea ce trebuie să fac”.

De asemenea, Leary are numai cuvinte de laudă la adresa lui Fox. „La scenele mai intense, filmam cu el dimineaţa la prima oră. De obicei, momentele cele mai bune şi în care este cel mai liniştit le are dimineaţa devreme, dar acestea variază, iar el ne anunţa exact când este cel mai bun moment pentru a filma o scenă în scaunul cu rotile”, povesteşte Denis Leary. „Nu vrea un tratament preferenţial, este foarte prezent în fiecare scenă, mai ales că încercăm să improvizăm cât mai mult”.

Nu numai Fox s-a lăsat pe mâna lui Leary, ci şi reciproca a fost la fel de valabilă, mai ales când Denis trebuia să stea pe locul din dreapta, în timp ce Fox conducea o maşină. „Într-o scenă, el trebuie să conducă, să deschidă o bere, să-şi spună replicile şi în acelaşi timp să şi improvizeze, iar asta a fost foarte solicitant. Nu am folosit o dublură pentru el la volan, aşa că atunci când trebuia să par speriat lângă el, în maşină, mi-a fost foarte uşor şi natural”.

Cei doi sunt prieteni de multă vreme, iar Leary ştie foarte bine care sunt efectele bolii Parkinson. „Nu te lasă deloc să-l compătimeşti”, spune Leary. „Mai mult, face el glume pe tema asta, înainte să apuci să spui ceva. E un tip extraordinar, pentru că în loc să se întrebe de ce i se întâmplă lui toate lucrurile astea, el face exact opusul. E foarte haios şi are un simţ al umorului de este o adevărată plăcere să fii în preajma lui”.

Lasa un comentariu aici!

ALL MEDIA

Peste 45.000 de fotografii au fost înscrise în competiția Huawei Next Image Awards

Published

on

 

Competiția “Next Image”, lansată de Huawei la nivel global, atrage atenția a mii de oameni. Peste 45.000 de fotografii realizate cu ajutorul telefoanelor mobile au fost înscrise în platformă de către participanți.

În România, pasionații de fotografie s-au lăsat inspirați de tot ceea ce îi înconjoară și au înscris peste 3.000 fotografii. Cei care doresc să se înscrie în continuare în competiție, pot încărca propriile cadre până pe data de 20 august, pe platforma dedicată – http://campaign.consumer.huawei.com/ro/, în șase categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature și Story Board.

Te-ai gândit vreodată cum se simte un fotograf profesionist atunci când munca lui este apreciată de o audiență largă? Dacă te regăsești în această postură, să știi că nu ești singurul! Numărul de fotografii care s-au înscris în competiția “Next Image”, organizată de Huawei, o dovedește perfect – doar în România, participanții au înscris peste 3.000 fotografii realizate de ei. Cea mai populară categorie de până acum este Nature, cu peste 16.000 de fotografii înscrise în total în competiție, la nivel global. Dacă te gândești să mergi într-o vacanță, aceasta va fi o ocazie potrivită să îți înscrii imaginile surprinse în această categorie.

Este fascinant să regăsim atât de multe povești unice și interesante, în fiecare dintre fotografiile înscrise în competiția “Next Image”. Va fi extrem de greu să selectăm marele câștigător din rândul fotografiilor deja înscrise în competiție și ne așteptăm să primim chiar mai multe înscrieri în perioada următoare”, afirmă Tomasz Lazar, membru al juriului și laureat al World Press Photo.

Pe lângă șansa de a deveni fotografi recunoscuți, prin publicarea fotografiilor în revista National Geographic, câștigătorii se vor putea bucura de premii substanțiale. Câștigătorul marelui premiu, pentru cea mai bună fotografie, va primi suma de 10.000 de euro, un laptop Huawei MateBook X și șansa de a pleca într-o expediție foto în Italia. Autorii celor mai bune 3 fotografii din fiecare categorie (Faces, Good Night, Hello Life!, Check-In, Nature, Storyboard), vor câștiga premii în bani, laptopuri Huawei Matebook X și smartphone-uri din seria Huawei P20.

Așadar, în cazul în care consideri că ai o înclinație spre fotografie, nu mai ezita și înscrie-ți fotografiile în competiție până la data de 20 august. Perioada de votare se încheie pe 28 august, iar juriul va decide câștigătorii pe data de 10 septembrie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Zile de foc în Grecia: Echipa de corespondenți Digi 24 a realizat, în medie, 17 transmisiuni pe zi

Published

on

Foto Credit: DIGI 24
 

Echipa Digi 24 care a ajuns în Grecia, miercuri, a transmis nu mai puțin de 17 corespondențe pe zi, din Mati, satul distrus de incendiile devastatoare izbucnite la începutul acestei săptămâni.

Cei trei membri ai echipei, Marian Tănase (operator), Laurențiu Rădulescu (reporter) și Adrian Rotaru (DSNG), au făcut 14 ore, pe ruta București-Sofia-Atena și s-au oprit în satul Mati, la aproximativ 25 de km de Atena. Localitatea, distrusă în proporție de 98%, conform evaluărilor făcute de autoritățile elene, oferă o priveliște dezolantă, cu cele peste 100 de case distruse de flăcări și rândurile de mașini carbonizate.

”Cel mai mare impediment a fost să îi facem pe oameni să ne vorbească, mai ales după ce au pierdut tot ce aveau”, spune reporterul Laurențiu Rădulescu. Echipa a reușit, totuși, să identifice în zonă câțiva români care locuiau acolo și i-au convins să povestească prin ce au trecut.

Acomodarea cu subiectul, cu locul și punctele de unde s-au făcut intervențiile a fost una anevoioasă pentru echipă. Nu este ușor să vorbești când ai în fața ochilor un asemenea tablou. ”Satul este unul cu străduțe înguste de maximum 5 m, cu case și de o parte și de cealaltă, iar fiecare locuitor are cel puțin câte o mașină a lui, ca să nu mai vorbim de turiștii veniți aici în sezonul estival”, a descris Laurențiu, într-o intervenție de vineri dimineață, la Matinalul Digi FM. ”În lateral, este un drum național cu două benzi. Toți cei care au venit pe drumul național au mers spre sat și spre mare, crezând că se vor salva. Cei din sat au început să urce spre drumul național, crezând, la fel, că se pot salva. Dar drumurile s-au blocat și, practic, oamenii s-au trezit înconjurați de foc din toate părțile”, explică reporterul Digi 24, pe baza informațiilor strânse de la martori.

Sub impresia celor văzute și a mărturiilor obținute de la localnici și autorități, este greu să îți păstrezi sângele rece, detașasarea. ”Cel mai important pentru echipă, într-o astfel de situație, este să îți conservi energia și să nu se atașezi profesional. Am văzut copii morți, oameni găsiți îmbrățișați după ce au fost prinși de foc, am văzut detalii care îți rămân pentru totdeauna în minte”, adaugă Laurențiu, admițând că este una dintre cele mai dificile misiuni jurnalistice de până acum.

Echipa va transmite și în zilele următoare corespondențe de la fața locului, ținând la curent spectatorii Digi 24 cu evoluția celor mai grave incendii produse în Grecia, în regiunea Attica, în care și-au pierdut viața cel puțin 85 de persoane.

Digi 24, cea mai credibilă televiziune de știri din România⃰, transmite 24 de ore din 24, 7 zile din 7, informații despre temele de moment și evenimentele care pun lumea în mișcare. Parte a Grupului Digi Communications, Digi 24 abordează cu echidistanță și profesionalism subiectele relevante din actualitatea internă și internațională, oferind publicului emisiuni informative, dezbateri, analize și interviuri, sub sloganul ”Informația la putere”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Amalia Enache revine in echipa Stirilor PRO TV

Published

on

 

Jurnalista Amalia Enache revine la pupitrul Stirilor PRO TV dupa o pauza de doi ani. Vedeta va prezenta jurnalul de noapte din 13 august, informeaza TV Mania.

Eu mă întorc acum la „Ştirile Pro TV“ la majoratul meu în Pro, la exact 18 ani de la angajare. În august 2000 se întâmpla să încep. După atâta timp, meseria aceasta îţi curge prin vene. Chiar când nu eşti acolo, în redacţie, receptezi informaţiile ca şi când tu ai fi la treabă. Cred că în prima seară când voi prezenta, voi fi ca şi când şi ieri am făcut tot asta, nu în urmă cu doi ani“, a declarat Amalia Enache pentru TV Mania.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending