HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDenise Richards, despre noua ei carte, la “Lumea Pro Cinema”

Denise Richards, despre noua ei carte, la “Lumea Pro Cinema”

Dupa un divort dureros si extrem de mediatizat de Charlie Sheen si ani de incercari dure pe toate planurile, Denise Richards pare sa fie din nou pe linia de plutire.

 

In editia din 21 august a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata de la ora 14:15, Denise Richards va vorbi despre episoadele dureroase ale existentei ei stranse in cartea “The Real Girl Next Door”, care a fost lansata recent.

Momentul despartirii de Charlie Sheen, cel in care si-a pierdut mama sau cel in care a fost acuzata ca este “spargatoare de casnicii”, dupa ce s-a afisat cu Ritchie Sambora, fostul sot al prietenei ei, Heather Locklear, au fost cat pe ce sa o faca pe actrita de 40 de ani sa se dea batuta.

Insa, dupa cum marturiseste in interviul care poate fi urmarit la „Lumea Pro Cinema”, toate aceste experiente de viata au fost folosite in cartea sa de debut. Astfel, Denise povesteste despre Eloise, fetita pe care a adoptat-o de curand, insa nu sufla o vorba despre Charlie Sheen. Amanuntele mariajului lor de 4 ani raman in mare parte, un secret. Poate acesta a fost si motivul pentru care Charlie Sheen a fost extrem de entuziasmat de carte si chiar a sustinut-o pe fosta lui nevasta pe toata durata proiectului.

In editia din 21 august a „Lumii Pro Cinema”, telespectatorii vor mai afla secretele celor mai asteptate filme de la Hollywood – „Totall Recall”, „The Amazing Spiderman” si „Immortals” – si vor putea urmari un interviu cu regizorul noului film din „Saga Amurg – Zori de zi”, Bill Condon.

Lasa un comentariu aici!

Written by

codrina.purice@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns