HomeTELEVIZIUNESportDERBY-UL etapei a XXI-a în Liga I: Rapid – Dinamo – 0-1. Elevii lui Ţâlnar înving în Giuleşti după un gol marcat de Dănciulescu

DERBY-UL etapei a XXI-a în Liga I: Rapid – Dinamo – 0-1. Elevii lui Ţâlnar înving în Giuleşti după un gol marcat de Dănciulescu

Dinamo Bucureşti a învins pe Rapid Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal disputat pe stadionul „Giuleşti-Valentin Stănescu”. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Ionel Dănciulescu.

Rapid a început în forţă meciul şi a avut două ocazii bune în primul sfert de oră, prin N. Grigore (9) şi M. Roman (14), dar apoi jocul giuleştenilor s-a mai stins, iar Dinamo a prins tot mai mult curaj. Alexe a avut o şansă notabilă (38), iar prima repriză s-a încheiat cu ocazia lui Martin (42), care a trimis peste poartă, după o minge respinsă de Bălgrădean.
Dinamo a reuşit să deschidă scorul în min. 64, prin ”veteranul” Dănciulescu, acesta marcând cu capul după centrarea lui Curtean. Rapid a forţat egalarea, dar Bălgrădean a respins şutul lui E. Dică (67).
Dinamo a gestionat mai bine finalul, având ocazii de gol prin Curtean (73, 80) şi Dandea (74), în timp ce Rapid a mai avut o singură situaţie demnă de menţionat, prin Grigorie (84).
Meciul a fost întrerupt pentru câteva secunde în min. 7, după ce fanii giuleşteni au aruncat pe gazon o torţă aprinsă, îndepărtată de Emil Dică.
Ionel Dănciulescu a disputat meciul cu numărul 499 în prima ligă (212 goluri marcate).
Înainte de meci s-a ţinut un minut de reculegere în memoria fostului lider al galeriei rapidiste Constantin Mincea.
Dinamo a ajuns la 4 victorii şi 5 egaluri în ultimele 9 meciuri cu Rapid. Rapid a pierdut trei meciuri din ultimele patru jucate în Liga I. Dinamo e neînvinsă de şase meciuri (4 victorii, 2 egaluri).

AGERPRES

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns