HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDescoperiți cele mai spectaculoase torturi realizate de Buddy Valastro în sezonul șase din “Regele cofetarilor”

Descoperiți cele mai spectaculoase torturi realizate de Buddy Valastro în sezonul șase din “Regele cofetarilor”

TLC revine cu vești bune pentru toți iubitorii de dulciuri. “Regele cofetarilor”, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni prezentate de cofetarul Buddy Valastro (foto), revine cu un nou sezon plin de surprize.

“Regele cofetarilor” va deveni mult mai dulce în acest an, Buddy alături de familia sa şi întreaga echipă înfruntă noi provocări delicioase dintre cele care au transformat programul lor într-un fenomen cunoscut în toată lumea. De data aceasta, Buddy își implică mult mai mult familia, făcându-vă cunoștință cu fiecare dintre membrii ei.

Primul episod din sezonul 6 al emisiunii difuzate în premieră pe TLC, din 2 noiembrie, de la ora 21.00, ni-i arată pe Buddy și echipa la câteva zile după ce Uraganul Sandy a făcut ravagii în zonă, când se întorc la magazin pentru a evalua pagubele. Rămaşi în pană de curent, dar asaltaţi de clienţii care încă au nevoie de torturile lor, cofetarii trebuie să facă adevărate numere de magie, lucrând aproape în beznă şi căutând soluţii pentru a ajuta comunitatea care încearcă să se pună din nou pe picioare, după furtună.

În al doilea episod, Buddy e rugat să creeze un tort special pentru Robin Roberts, vedeta programului TV Good Morning America. Echipa lucrează sub presiune, căci trebuie să pregătească un tort care să îi uimească pe Robin şi pe milioanele ei de telespectatori. În plus, Mauro face un tort pentru un instructor de spinning care vrea să îi aducă un omagiu mentorului său.

Programul “Regele cofetarilor” este produs pentru TLC de High Noon Entertainment.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns