HomeALL MEDIADesi se afla in proces de divort, Sandra Bullock a adoptat un copil!

Desi se afla in proces de divort, Sandra Bullock a adoptat un copil!

Anul acesta este unul plin pentru Sandra Bullock! Daca pe plan profesional, a atins performanta de a castiga Oscarul, pe plan sentimental a avut de suferit in momentul in care a aflat ca sotul sau a inselat-o.

Soarele pare sa rasara din nou pe strada actritei, odata cu adoptia unui baietel de culoare, nascut in New Orleans. Cu toate ca actele au fost depuse inca de acum patru ani, copilul a intrat in familia actritei abia in luna ianuarie.

Sandra si Jesse au decis sa tina secret acest lucru pana dupa Oscaruri, dar intre timp au iesit la iveala aventurile sotului infidel. La scurt timp dupa scandalul in care a fost implicata, Sandra a hotarat sa faca public atat faptul ca a adoptat un copil, cat si faptul ca a depus actele de divort.

‘Baietelul este perfect, nu il pot descrie altfel. Am simtit ca a facut intodeauna parte din vietile noaste’, a declarat Sandra pentru revista americana People. Cu toate astea, actrita e decisa sa nu renunte la divort, asa ca a marturisit ca finalizeaza actele de adoptie in calitate de parinte singur.


Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns