HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDesignerii din România resetează trend-urile, într-un reportaj, duminică, la Romania, te iubesc!

Designerii din România resetează trend-urile, într-un reportaj, duminică, la Romania, te iubesc!

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Paul Angelescu, corespondent special Știrile Pro TV, ne propune o incursiune în frumos și aduce în prim-plan designeri și arhitecți români tineri, care își doresc să schimbe la față această țară.

Vedem proiecte premiate la concursurile de arhitectură din România și de peste hotare. Paul le va face cunoștință telespectatorilor cu noul val de tineri designeri și arhitecți români, care se află în spatele acestor proiecte.

 

România este îmbrăcată în zeci de tonuri de gri, mostenite din epoca comunistă, când totul era liniar. Mii de blocuri au fost construite atunci, care acum dau orașelor o notă tristă. Cel mai bun exemplu în acest sens este Bucureștiul.

 

„Este o scurtă radiografie a problemelor ultimilor 27 de ani. Cu timpul ne-am mai rafinat gusturile. Internetul și călătoriile în străinătate ne-au ajutat să ne dezvoltăm cultura vizuală. Am început să prețuim spațiile primitoare și clădirile ridicate corect, cu gust. A apărut și un nou val de tineri arhitecți și designeri. Iar casele, teatrele, librăriile, barurile și restaurantele proiectate în birourile unora dintre ei, capătă acum notorietate, în sensul bun, atât în țară cât și peste hotare.”, a declarat Paul Angelescu.

 

Duminica aceasta, telespectatorii vor vedea discuții despre design interior, spațiile în care trăim și cele în care ne petrecem timpul liber: teatre, librării, cafenele, restaurante, cluburi, case și apartamente, dar și sfaturi despre cum să îți decorezi locuința, cât costă renovarea și mobilarea unui apartament de două camere.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns