HomeLIFE STYLEDesignerul Adrian Haiduc premiază tinerii creatori, cu imaginația la ei!

Designerul Adrian Haiduc premiază tinerii creatori, cu imaginația la ei!

Organizat în premieră în România, Handmade Jewelry Fashion Week Timișoara 2013 aduce ca element de noutate generozitatea designerului Adrian Haiduc, care a demonstrat încă o dată că se gândește și la tinerii creatori, introducând Trofeul „Adrian Haiduc“ printre premiile manifestării.

Evenimentul va avea loc la Galeria Calpe (Bastion Theresia) Timișoara în data de 23 noiembrie 2013, organizator fiind grupul Loja Pasionaților de Mărgele. Evenimentul va reuni designeri de bijuterii handmade atent selectati din intreaga tara, care vor prezenta publicului accesorii unicat, realizate prin tehnici inedite, de mare impact vizual. Se anunta o seara care va cuprinde parada modei, muzica live, concurs de fotografie.

Pentru a se înscrie în cursa pentru câștigarea trofeului „Adrian Haiduc“, trofeu realizat de artistii timisoreni de la Art Stick, tinerii designeri trebuie să aibă creații la Handmade Jewelry Fashion Week Timișoara și să trimită pentru jurizare trei lucrări din cadrul manifestării. Lucrările vor fi numerotate aleatoriu și însuși renumitul designer Adrian Haiduc va decide câștgătorul trofeului. Acesta va primi o plachetă și invitația de a prezenta o colecție comună cu Adrian Haiduc.

„Am dorit să încurajez creativitatea tinerilor designeri cărora, în această perioadă grea, le este tot mai ușor să se afirme și sper că voi fi asaltat numai de propuneri unice și impresionante, astfel încât decizia mea să fie cât mai greu de luat, în desemnarea câștigătorului“, a declarat designerul de bijuterii Adrian Haiduc.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns