HomeALL MEDIADesignerul de bijuterii Adrian Haiduc işi face timp si pentru cauze nobile

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc işi face timp si pentru cauze nobile

Adrian Haiduc, excentricul designer de bijuterii işi face timp si pentru cauze nobile, pe langa activitatile sale cotidiene. Alaturi de creatorul de pantofi Mircea Florea, a incercat sa faca o mare bucurie unui tanar cu probleme locomotorii.

Haiduc a lasat piţiponceala pentru o cauză nobilă si a reusit să aducă bucuria şi speranţa în sufletul tanarului. Astfel ca Adrian si-a demonstart calitatile de dansator in cadrul unui eveniment desfasurat la Timisoara, in scopuri caritabile.

„A fost o seara minunata, am avut emotii de numa’, numa’! Adrian, baiatul pentru care am dansat impreuna cu Zhanna Topless Dj si Irma Cozma, m-a impresionat pana la lacrimi! Si ca sa nu ziceti ca doar figurile au fost de mine, multumita bunei mele prietene, Veronica Szabo, o profesionista in adevaratul sens al cuvantului, pantofii ortopedici de care tanarul Adrian avea nevoie au fost „rezolvati”, cu ajutorul DR.Rino si Activ Ortopedic, care si-au unit fortele pentru ca acest copil sa se poate deplasa mai usor”, ne-a spus designerul de bijuterii, care a facut acest gest caritabil chiar inainte de a pleca spre America.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns