HomeALL MEDIADesingerul Adrian Haiduc, la concurenta cu Inna si Andra! Uite ce show impresionant pregateste

Desingerul Adrian Haiduc, la concurenta cu Inna si Andra! Uite ce show impresionant pregateste

Intors din Statele Unite ale Americii, excentricul desinger de bijuterii Adrian Haiduc se pregateste sa faca show total pe o scena din Romania. El va lansa sambata, 15 decembrie, in Play Club din Timisoara, colectia „Convict”, o colectie de bijuterii care va soca, la propriu, asistenta.

Pe langa show-ul erotic specific prezentarilor marca Haiduc, manechinele vor oferi o imagine cutremurătoare, plină de excentrism. Fetele vor defila in mod original pe catwalk. Ele vor fi legate in lanturi, infasurate in cearseafuri, vor purta funii in par si se vor elibera de violenta pentru a urca pe podium. Special guest va fi Andreea Podarescu, voluptuoasa bruneta promitand un show erotic incendiar. Interesant este că Haiduc se va lupta pentru „audienta” cu Inna şi Andra, care, in aceeasi seara, au spectacole in Timisoara.

In privinta bijuteriilor, Adrian Haiduc spune ca va veni cu o colectie speciala: „Am folosit tehnica crosetului aplicata la bijuterii pentru aceasta colectie. Piesele sunt realizate din perle si cristale. Rspect tendintele si anume volumetria agresiva in bijuterii. Va fi un show cum nu aţi mai văzut”, marturiseste designerul.

Spectacolul va fi completat de o reprezentaţie specială: DJ Zhanna îi va delecta pe cei prezenti cu un moment plin de erotism: va mixa in… sanii goi. Make-up-ul va fi asigurat de Mariu Lupu, in timp ce hair-stilistul Camelia Talos se va ocupa de coafurile fetelor.

Video teaser „Convict”:

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns