HomeLIFE STYLEDESPĂRȚIRE | Trupa Akcent s-a destrămat! Vezi ce fac în continuare foștii colegi!

DESPĂRȚIRE | Trupa Akcent s-a destrămat! Vezi ce fac în continuare foștii colegi!

Trupa Akcent s-a destrămat! Adrian Sînă, Sorin Brotnei şi Mihai Gruia şi-au spus adio, confirmând astfel zvonurile care circulau de câteva luni. Al patrulea component, Marius Nedelcu, a plecat în 2008.  

Akcent s-a bucurat de un real succes de-a lungul timpului, dar asta nu a fost suficient pentru a-i ţine împreună pe Adrian, Sorin şi Mihai. Dimpotrivă, se pare că neînţelegrile dintre ei s-au accentuat, astfel că s-a ajuns la ruptură.

Adrian Sînă lucrează la un nou album, înregistrând foarte multe piese în decursul verii. Ceilalți componenți Mihai Gruia și Sorin Brotnei s-au alăturat label-ului Mango Records, lansat de Cătălin Măruță. De asemenea, de pe pagina de Facebook a trupei Akcent au dispărut toate pozele cu cei trei împreună, rămânând doar cele cu Adrian Sînă .

Adrian a postat recent și o scrisoare pe pagina de Facebook a trupei, adresată fanilor.

  „Akcent este cea mai intensă aventură de viață pe care o trăiesc, atât singur, cât și alături de toți prietenii care au cântat alături de mine în trupă: Ramona, Mihai, Sorin, Marius și Cornel. O călătorie în care am avut șansa să cunoasc personalități de pe toate continentele lumii, să vizitez și să gust din aroma mai multor civilizații decât am sperat, să-mi fac milioane de prieteni. Am crescut odată cu industria muzicală locală și am avut ocazia să promovez sonoritățile create în București, din India și Pakistan până în America sau Rusia. Tu, cel care îmi asculți muzica de atâția ani, vii la concertele Akcent sau trăiești alături de Akcent pe Facebook, ești prietenul Akcent apropiat, responsabil pentru toate bucuriile pe care le-am trăit în cei 14 ani de carieră. Acesta este motivul pentru care simt că este responsabilitatea mea să te anunț că începând de astăzi Akcent începe un nou capitol! Akcent se reinventează! Adrian S.”

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns