HomeLIFE STYLEDespărţirile şi împăcările din showbizul românesc, în 2009

Despărţirile şi împăcările din showbizul românesc, în 2009

Ce a reprezentat anul 2009 pentru vedetele autohtone? Despărţiri, impăcări, căsătorii şi divorţuri, toate acestea au satisfăcut pofta de senzational a fanilor şi nu numai. Între despărţirile şi împăcările celebre ale anului care tocmai se încheie există, cu siguranţă, şi rupturi la care nu ne aşteptam, dar şi reuniri care pe unii i-au bucurat. iulia-vantur-marius-moga

După o relaţie de aproximativ doi ani, Iulia Vântur şi Marius Moga au pus capăt poveştii lor de iubire în luna februarie. Cea care a luat această decizie a fost Iulia Vântur. „Am luat împreună cu Marius o decizie care ne face bine amândurora”, spunea Iulia în luna februarie.

Timpul a demonstrat însă că cei doi nu pot sta foarte mult unul departe de celălalt, aşa că, în iunie cei doi şi-au reluat frumoasa poveste de amor. „Da, suntem împreună şi… nu avem de ce să ne împăcăm, pentru că nu eram certaţi”, a spus, de data aceasta, blonda de la Dansez pentru tine, iar la puţin timp aceasta a primit chiar şi un inel de logodnă.

Citeşte mai multe despre despărţirile şi împăcările din showbizul românesc pe www.libertatea.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns