HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDespre educația tinerilor din ziua de azi, publicitate și muzică de calitate, duminică, în Apropo TV!

Despre educația tinerilor din ziua de azi, publicitate și muzică de calitate, duminică, în Apropo TV!

Duminică, de la ora 13:00, în Apropo TV de colecție, Andi Moisescu împreună cu Carmen Croitoru, Bogdan Șerban, Pavel Bartoș și Gheorghe Visu vor avea o discuție amplă pe marginea Barometrului cultural publicat de curând, despre educația tinerilor din ziua de azi, iar în rubrica 101 locuri vom vizita cetatea Sarmizegetusa, vechea capitală a provinciei Dacia Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica, construită în antichitate de romani.

 

Invitații rubricii Next Gen vor fi, săptămâna aceasta, membrii trupei The Kryptonite Sparks, care vor vorbi despre muzică și rostul studiilor în domeniu la Londra, iar în Trend Box, Bogdan Naumovici și Lucian Mândruță vor dezbate pe tema pensiilor private.

Tot în ediția de săptămâna aceasta Apropo TV, Răzvan Căpănescu și Dorian Boguță, alături de Andi Moisescu, vor discuta în cadrul rubricii The Pubfather despre spoturile publicitare din Anglia ale unui cunoscut brand auto.

 

Duminica, de la 13:00, sau în reluare după miezul nopții, românii sunt invitați să urmărească cel de-al 24-lea sezon Apropo TV.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns