HomeALL MEDIADespre igiena la români, în emisiunea ,,Eu, cetăţeanul” de la TVR 1

Despre igiena la români, în emisiunea ,,Eu, cetăţeanul” de la TVR 1

La ediţia din 9 noiembrie a emisiunii Eu, cetăţeanul de la TVR 1, reporterul Eugen Istodor şi moderatorul Cătălin Sava vorbesc despre toaletele publice şi igiena la români.

„Primblătoarele, umblătoarele, ieşitoarele… adică toaletele! Sunt insuficiente; în plus, problema cea… urât mirositoare este curăţenia lor: sunt murdare, nu au săpun, hârtie igienică, şerveţele”, de aici porneşte realizatorul Eugen Istodor ediţia de mâine Eu, cetăţeanul.

Traian Bădulescu, consilier de presă la Asociaţia Naţională a Agenţiilor din Turism, Constanţa Vintilă Ghiţulescu, cercetător la Institutul de Istorie Nicolae Iorga,
Mihaela Fulga, medic primar igienist la Institutul Naţional de Sănătate Publică Bucureşti şi scriitorul Florin Iaru sunt invitaţi la Eu, cetăţeanul.

În cele trei ediţii de până acum ale emisiunii Eu, cetăţeanul, Eugen Istodor şi echipa sa au abordat subiecte precum: casele sufocate de blocuri până la cer, abuzul de putere la Sun Plaza şi în Şinca Nouă, accesul mamelor cu cărucioare şi al persoanelor cu dizabilităţi în locurile publice. În fiecare ediţie, lăutarul acordeonist Gigi Melody a pus pe muzică aceleaşi poveşti.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns