Connect with us

Emisiuni

Dezvăluiri incendiare la „Distracția pe vremea mea” la Antena 2

Published

on

Cantăreți și manechini cunoscuți au dezvăluit mai multe secrete și detalii picante din viața personală, in cadrul emisiunii „Distracția pe vremea mea”, in ediția difuzată sambată, 2 februarie, pe Antena 2.

Daniel Iordăchioaie: “Am avut parte de gesturi nepotrivite de la un coleg de breaslă mult mai în vârstă!”

Toată lumea știe cât de bine cântă Daniel Iordăchioaie. Și cu toții știm cât de mult îi place să facă spectacol. Multe întâmplări însă, din spatele cortinei sau din viața artistului, necunoscute până acum, au fost dezvăluite de cântăreț, cu mult umor, în emisiunea “Distracția pe vremea mea”, în ediția de sâmbătă, 2 februarie. Puțini și-au imaginat vreodată că Daniel Iordăchioaie a avut parte nu doar de propuneri indecente de la persoane de același sex, ci și de gesturi ….nepotrivite. “Aveam spectacol. Eu schimb în fiecare show două sau trei ținute. Eram în cabină și mă schimbam când a intrat peste mine un coleg de breaslă, mult mai în vârstă. M-a apucat zdravăn de părtile intime și mi-a zis: văd ca ai cu ce! Așa de tare m-am emoționat, era și mai în vârstă. I-am răspuns: vă rog frumos să ieșiți afară! Mi-a replicat: dragă, dar pot să-ți fiu tată. Răspunsul meu a fost ferm: până una alta voiați să-mi fiți mamă. Hai, pa!”. Cum s-a încheiat întreaga tărășenie, aflați sâmbătă seara de la zece, pe Antena 2.

Shaka Muv: “Cele mai incitante discuții despre sex le-am avut în adolescență, cu prietena mea cea mai bună”

Este frumoasă. Este talentată. Este o apariție. Dincolo de toate acestea are umor și darul povestirii. Shaka Muv, cântăreața noastră cu păr negru și ochi albaștri confirmă preocuparea bărbaților pentru…dimensiuni. “Cele mai incitante discuții despre sex le-am purtat cu prietena mea cea mai bună. Ne spuneam orice, disecam orice. Îi puneam orice fel de întrebare și, la rândul meu, ofeream detalii. De exemplu, am intrebat-o: si al tău iubit cum e? Ea mi-a arătat: așa!”, a povestit, râzând, cântăreața. Până unde mergeau fetele cu destăinuirile, dar care a fost și reacția celorlalți invitați din platou la aceste confidențe, aflați sâmbătă seara de la 10, în cadrul emisiunii “Distracția pe vremea mea” de la Antena 2.

Bogdan Vlădău: “Îmi place să vorbesc despre sex cu prietena mea în timp real”

Manechin cunoscut, de curând lansat și în industria muzicală, Bogdan Vlădău recunoaște că e un împătimit al chat-ului: “Îmi place să vorbesc despre sex cu prietena mea în timp real”. Ceea ce nu-i place însă este jocul de poker pe dezbrăcate: “Nu aș juca așa ceva, pentru că nu știu poker deloc și, pe cuvânt, sunt un tip pudic”. Ce a răspuns însă la replica prezentatoarei Irina Cordoneanu, care-l văzuse la o prezentare îmbrăcat doar într-o pereche de boxeri transparenți, aflați sâmbătă seara, de la ora 10, în cadrul emisiunii “Distracția pe vremea mea”.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Mihai Bendeac iese din platoul ”iUmor” din cauza unei concurente: ”Nu puteam să mă uit la ea!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mihai Bendeac va avea bătăi de cap încă din prima ediție a celui de-al cincilea sezon iUmor”! Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

În prima ediție ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon, duminică, de la 20.00, pe Antena 1, juratul Mihai Bendeac va avea bătăi de cap din cauza unei concurente venite chiar de la Londra. Cum tânăra era o prezență extrem de agreabilă, actorul s-a gândit că, din nou, unii ar putea crede că votul său ar putea fi influențat de acest factor. Ca urmare, juratul ”iUmor” a părăsit sala râzând: ”Eu o să votez și o să plec repede!”. ”Doamne, ce urâtă era… Nu puteam să mă uit la ea!”, a glumit apoi Mihai Bendeac cu Șerban Copoț.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Au început filmările pentru sezonul 2 ,,The Wall – Marele Zid”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

După 45 de ediții, ,,The Wall- Marele Zid” a încheiat un prim sezon plin de emoție și strălucire, iar jocul imprevizibil din fața proiecției a schimbat de nenumărate ori destinul concurenților.

Emisiunea fenomen revine cu sezonul al doilea, care va fi difuzat pe Antena 1 din această primăvară, iar Valentin Butnaru și echipa de producție au aterizat deja în Polonia- acolo unde se află platoul de filmare.

Prezentatorul show-ului, Valentin, este foarte încântat să revină la filmări și nerăbdător să cunoască poveștile impresionante ale oamenilor buni care se vor lupta cu Marele Zid. Deși recunoaște că programul de filmare nu a fost deloc ușor la început, știe că limitele pot fi depășite atunci când pui pasiune în ceea ce faci: ,,Abia așteptam să revin în fața Marelui Zid. Am emoții, dar sunt constructive și sunt convins că și de data aceasta voi cunoaște oameni frumoși și norocoși.”, a declarat acesta.

Echipa de producție poloneză a fost la fel de entuziasmată să îi primească pe românii din spatele     show-ului ,,The Wall-Marele Zid la ei acasă. De dimineață, au organizat un mic dejun în cinstea lor, unde au rememorat cele mai frumoase momente din edițiile trecute, atât din platou, cât și din spatele camerelor de filmat. În primul sezon, chiar la finalul ultimei emisiuni, polonezii au proiectat pe Marele Zid un mesaj emoționant- ,,I love Romania”, în semn de recunoștință pentru o colaborare frumoasă și fructuoasă.

Anul acesta, Valentin Butnaru își petrece ziua de naștere pe platoul de filmări: ,, Cum îmi petrec ziua de naștere?! Păi, la filmări pentru noul sezon The Wall-Marele Zid, evident! De ce e evident? Pentru că sunt înconjurat de oameni geniali, fac ceva ce iubesc și mă distrez în tot timpul asta! E perfect! Mă simt  extraordinar alături de prietenii mei de aici. De ziua mea…sper ca Marele Zid să fie darnic cu concurenții.”, a mărturisit moderatorul.

Fiecare ediție ,,The Wall- Marele Zid” a fost unică și a redat povești frumoase ale oamenilor care au avut curajul să se înscrie într-o competiție a norocului și a strategiei, iar al doilea sezon promite surprize, dar și câștiguri impresionante. Suma totală a premiilor a ajuns până în acest moment la 2,620,676 RON, dar zâmbetele, lacrimile de fericire și reacțiile emoționante ale concurenților au fost nenumărate. Emisiunea ,,The Wall- Marele Zidrevine din această primăvară la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vineri, la Românii au talent, vedem la ce visează Mihaela Rădulescu încă din copilărie!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Jurații sunt plini de surprize în cea de-a doua ediție a sezonului 8 Românii au talent.

Inspirat de apariția inedită a unui concurent și de momentul pe care-l prezintă, Andi spune: ”În costumul ăla de panteră roz pot să mă îmbrac și eu.”, iar Mihaela continuă: ”Hai, du-te acum pe scenă! Vreau să-l văd pe Andi pantera roz, visez asta din copilărie!”. Pentru a-l încuraja pe jurat să facă transformarea, publicul îl aclamă și-l aplaudă frenetic.

Andi apare pe scenă în ritm de saxofon, cu mișcările specifice simpaticei pantere și face o demonstrație de talent autentic în fața a sute de persoane și a colegilor săi. ”Deși credeam că le-am văzut pe toate, sezonul 8 vine cu foarte multe surprize. Și din partea concurenților, dar și din partea juraților.”, spune Andra, impresionată până la lacrimi… de râs de reprezentația lui Andi, iar Smiley completează din culise: ”Seamănă cu mine din profil!”.

Vineri, de la 20:30, vedem întregul moment care provoacă ropote de aplauze și hohote de râs în sală, dar vedem și care este motivul pentru care unul dintre jurați declară că este extrem de nervos.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending