Connect with us

Emisiuni

Dezvăluiri incendiare la „Distracția pe vremea mea” la Antena 2

Published

on

 

Cantăreți și manechini cunoscuți au dezvăluit mai multe secrete și detalii picante din viața personală, in cadrul emisiunii „Distracția pe vremea mea”, in ediția difuzată sambată, 2 februarie, pe Antena 2.

Daniel Iordăchioaie: “Am avut parte de gesturi nepotrivite de la un coleg de breaslă mult mai în vârstă!”

Toată lumea știe cât de bine cântă Daniel Iordăchioaie. Și cu toții știm cât de mult îi place să facă spectacol. Multe întâmplări însă, din spatele cortinei sau din viața artistului, necunoscute până acum, au fost dezvăluite de cântăreț, cu mult umor, în emisiunea “Distracția pe vremea mea”, în ediția de sâmbătă, 2 februarie. Puțini și-au imaginat vreodată că Daniel Iordăchioaie a avut parte nu doar de propuneri indecente de la persoane de același sex, ci și de gesturi ….nepotrivite. “Aveam spectacol. Eu schimb în fiecare show două sau trei ținute. Eram în cabină și mă schimbam când a intrat peste mine un coleg de breaslă, mult mai în vârstă. M-a apucat zdravăn de părtile intime și mi-a zis: văd ca ai cu ce! Așa de tare m-am emoționat, era și mai în vârstă. I-am răspuns: vă rog frumos să ieșiți afară! Mi-a replicat: dragă, dar pot să-ți fiu tată. Răspunsul meu a fost ferm: până una alta voiați să-mi fiți mamă. Hai, pa!”. Cum s-a încheiat întreaga tărășenie, aflați sâmbătă seara de la zece, pe Antena 2.

Shaka Muv: “Cele mai incitante discuții despre sex le-am avut în adolescență, cu prietena mea cea mai bună”

Este frumoasă. Este talentată. Este o apariție. Dincolo de toate acestea are umor și darul povestirii. Shaka Muv, cântăreața noastră cu păr negru și ochi albaștri confirmă preocuparea bărbaților pentru…dimensiuni. “Cele mai incitante discuții despre sex le-am purtat cu prietena mea cea mai bună. Ne spuneam orice, disecam orice. Îi puneam orice fel de întrebare și, la rândul meu, ofeream detalii. De exemplu, am intrebat-o: si al tău iubit cum e? Ea mi-a arătat: așa!”, a povestit, râzând, cântăreața. Până unde mergeau fetele cu destăinuirile, dar care a fost și reacția celorlalți invitați din platou la aceste confidențe, aflați sâmbătă seara de la 10, în cadrul emisiunii “Distracția pe vremea mea” de la Antena 2.

Bogdan Vlădău: “Îmi place să vorbesc despre sex cu prietena mea în timp real”

Manechin cunoscut, de curând lansat și în industria muzicală, Bogdan Vlădău recunoaște că e un împătimit al chat-ului: “Îmi place să vorbesc despre sex cu prietena mea în timp real”. Ceea ce nu-i place însă este jocul de poker pe dezbrăcate: “Nu aș juca așa ceva, pentru că nu știu poker deloc și, pe cuvânt, sunt un tip pudic”. Ce a răspuns însă la replica prezentatoarei Irina Cordoneanu, care-l văzuse la o prezentare îmbrăcat doar într-o pereche de boxeri transparenți, aflați sâmbătă seara, de la ora 10, în cadrul emisiunii “Distracția pe vremea mea”.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Delia primele declaratii despre noul sexon X FACTOR

Published

on

 

Concurenții din noul sezon X Factor” sunt mult mai încrezători în forțele lor, iar acesta, crede jurata Delia, este meritul noilor prezentatori, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

”Sunt nerăbdătoare, sunt foarte curioasă de aceste noi generații. Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați”, spune Delia după prima săptămână de audiții pentru cel de-al optulea sezon ”X Factor”.

În plus, pe lângă talent, Delia a remarcat că tinerii au și multă încredere în ei, iar acesta, crede jurata, este meritul celor doi prezentatori. ”Mihai și Vlad sunt foarte implicați, își fac rolul foarte bine! Concurenții au parte de tratament preferențial în backstage. Sunt luați, li se face terapie, le fac cadouri, se iau în brațe, se pupă, o să vedeți!”, spune Delia.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Maya Cioșa, Maria Popa și Olivia Alexandru sunt finalistele Vocea României Junior!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar în semifinala Vocea României Junior. Andra, INNA și Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge în Marea Finală.

INNA a decis că trebuie să mearga mai departe cu Olivia Alexandru, cea care a convins-o aseară cu abilitatile de a face spectacol si cu vocea ei incredibila. Marius Moga a ales-o pe Maria Popa pentru interpretarea remarcabilă a piesei ”Greatest Love of All” a lui Whitney Houston, iar Andra speră ca finala să o câștige Maya Cioșa, cea care a ridicat sala în picioare cântând ”Like I´m Gonna Lose You!”, de la Meghan Trainor & John Legend.

Vineri seara show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență înregistrând 4 puncte de rating și 16% share pe segmentul de public comercial, în timp ce postul de televiziune clasat pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 14.1% share. În minutul de aur de la 22.59, aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, așteptau să vadă care sunt cei trei finaliști ai celui de-al doilea sezon Vocea României Junior.

După șase ediții pline de emoții, vinerea viitoare, de la 20:30, Andra, INNA și Marius Moga își vor ajuta concurenții să cucerească publicul cu momente memorabile. Totul pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vlad Drăgulin, despre experiența X Factor: ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori”

Published

on

 

Aflat într-o nouă postură, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, actorul Vlad Drăgulin și-a luat în serios rolul de… înger păzitor! 

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor fi cei care vor avea grijă de concurenții ”X Factor” în acest sezon înainte de a intra pe scenă. ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori. E atât de nouă experiența aceasta pentru mine! Eu am fost mereu un tip egoist, iar asta este ca o spălare de păcate; mi-am propus să devin mai bun și să îi ajut pe alții fiind un braț blajin și generos care îi conduce din postura lor de civil până în momentul în care devin artiști pe scenă. Este ca o inițiere”, a spus Vlad Drăgulin.

Actorul empatizează cu tinerii, mai ales că s-a aflat și el în această ipostază. ”Concurenții au toți un numitor comun, se vede că se pregătesc pentru un moment mare, sunt încărcați de energie, iar eu o împrumut. Mă bucură că sunt tineri care iau această decizie în ciuda prejudecăților, că dacă te apuci de muzică o să mori de foame și noi am trecut prin asta, ni s-a zis să nu ne apucăm de teatru, dar sunt tineri care fac asta din pasiune, își fixează ștacheta altfel”, a mai spus Vlad Drăgulin.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending