HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDiana Dumitrescu este invitata la „Casa Ibacka”

Diana Dumitrescu este invitata la „Casa Ibacka”

Andreea si Cabral transeaza problema comunicarii dintre femei si barbati in stilul lor caracteristic in urmatoarea editie a emisiunii „Casa Ibacka”, difuzata luni,de la 23:30, ACASA, impreuna cu invitata lor, Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei „Ingeri pierduti”.
Razboiul dintre sexe nici nu are cum sa se incheie vreodata, intrucat el si ea vorbesc limbi diferite. Ea comunica. „incalcit”, el trebuie mereu sa descifreze mesajele. Barbatul trebuie sa stie cand „Da” inseamna, de fapt, „Nu” si cand  „Pleaca” inseamna „Ramai”.
Practic, el este total vulnerabil chiar si atunci cand tace, pentru ca ea, cu binecunoscuta-i intuitie, ii ghiceste gandurile doar privindu-l cum sta asezat pe scaun. Asa au ajuns barbatii sa apeleze la diferite „smecherii” lingvistice: fac complimente, se victimizeaza sau lasa o fraza „in coada de peste”, pentru a starni curiozitatea.
De ce femeile vorbesc pe ocolite? Ce spun barbatii atunci cand tac? Cat de usor e sa prinzi un barbat cu minciuna? Telespectatorii vor afla raspunsurile de laAndreea, Cabral si prietena lor, Diana Dumitrescu, luni, 28 octombrie, de la 23:30, in „Casa Ibacka”, ACASA.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns