HomeTELEVIZIUNEDiana Dumitrescu, Nicoleta Luciu si Ioana Ginghina au intrat in rolurile din „Regina”, in acest weekend la targul Cloud No. 9

Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu si Ioana Ginghina au intrat in rolurile din „Regina”, in acest weekend la targul Cloud No. 9

Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu si Ioana Ginghina au probat in acest weekend la targul Cloud No. 9 salbele si tinutele din colectia Dilo’s a colegei lor, Doinita Oancea si si-au amintit cu drag de personajele din telenovela „Regina”.

Telenovela revine cu sezonul doi, din 6 ianuarie, de luni pana joi, de la 21.30, la Acasa TV.

Diana a lansat la targ cutiile D’Box de Craciun, Doinita a fost prezenta cu gentile si accesoriile Dilo’s, iar Ioana Ginghina cu atelierele de teatru pentru copii MiniArtShow.

Vizitate de Nicoleta Luciu, cele patru si-au amintit de perioada in care au fost colege pe platourile de filmare de la „Regina” si s-au probat cu salbele si vestele din colectia Dilo’s ca sa semene cu personajele lor: Regina, Roza, Zambila sau Minodora.

„Ne-am amuzat pozand in lucruri care ne aduc aminte de momentele petrecute impreuna la filmarile pentru Regina si spre surprinderea noastra si cei prezenti la targul Cloud No.9 au intrat in jocul nostru si ne-au spus ca de-abia asteapta continuarea telenovelei”, marturiseste Diana Dumitrescu.

„Regina este unul dintre proiectele mele de suflet. Cele mai frumoase amintiri, o echipa minunata! Nu voi rata niciun episod din 6 ianuarie, ACASA, stiu ce se ascunde in spatele fiecarei secvente pe care o revad si in care apar si eu, ce greseli faceam, cat radeam sau plangeam.

Asa ca, atunci cand Nicoleta ne-a vizitat la targ si am vazut ca suntem chiar o gasca mare din telenovela, mie si Dianei ne-a venit ideea sa facem cateva poze de grup. Cum vestele si salbele create de mine au elemente gipsy, ne-am gandit sa le folosim la aceasta mica sedinta foto”, adauga Doinita Oancea.

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns