HomeALL MEDIADiana Dumitrescu si Adi Stan au fost eliminati din competitia visurilor (galerie foto)

Diana Dumitrescu si Adi Stan au fost eliminati din competitia visurilor (galerie foto)

Vineri, in urma unei seri pline de eleganta, de ritmuri de hip-hop si de emotii, au mai ramas in concurs doar patru perechi care se lupta mai motivate ca niciodata pentru a ajunge pe podiumul emisiunii, cat mai aproape de marele premiu de la “Dansez pentru tine”. Peste doua milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei au urmarit competitia visurilor in minutul de aur al emisiunii, 23.03, cand 31,4 % dintre cei care erau in fata micilor ecrane urmareau “Dansez pentru tine”.

Pro Tv a fost lider detasat de audienta pe intreg parcursul emisiunii, atat de intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban. Timp de aproape 5 ore, in intervalul orar 20.30 – 1.15, Pro Tv a inregistrat o medie de audienta pe intreg publicul din mediul urban de 8,3 rating si 24,9 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut doar 3,6 rating si 10,7 cota de piata.

Actrita de la Acasa Tv, Diana Dumitrescu, alaturi de partenerul ei Adi Stan au fost nevoiti sa paraseasca ringul visurilor cu ochii in lacrimi in urma unui duel strans cu designerul Catalin Botezatu care alaturi de partenera sa Liuba a fost votat in proportie de 56,16% de telespectatori sa ramana in concurs.

Dupa mai bine de doua luni de antrenamente intense corelate cu filmari pentru Acasa Tv in urma carora Diana a trecut prin caderi de glicemie, oboseala cronica, momente de lesin si aparitia bolii zona zoster, vineri seara, publicul a decis ca drumul ei catre implinirea visului lui Adrian la “Dansez pentru tine” sa se opreasca. Cu tatal lui Adrian alaturi, Diana si partenerul ei au promis ca nu se vor opri aici si vor incerca totul ca familia lui sa aiba o viata mai buna si incredere in ziua de maine.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns