HomeLIFE STYLEDiana Enache colecţionează discuri de vinil

Diana Enache colecţionează discuri de vinil

Diana Enache, una dintre prezentatoarele Ştirilor ProTv de la ora 13:00, are o pasiune de colecţie. Ştirista are peste 80 de discuri de vinil, adunate în timp cu mare drag. „Am o slăbiciune pentru viniluri”, recunoaşte Diana. „De fapt, am o slăbiciune pentru muzică, pe orice suport s-ar afla. Alerg şi acum prin magazine după albume originale. Toate sunt frumos aşezate în raft precum cărţile şi sunt tare mândră de ele”, a continuat ea.

Ca orice pasiune veche, ea este cunoscută de toţi prietenii şi apropiaţii Dianei, care contribuie de fiecare dată la colecţia ei. „Colecţia mea de viniluri, unele moştenite de la mama, altele cumpărate de mine sau de prieteni „delegaţi” special prin străinătate pentru asta reprezintă comoara mea. Cele mai dragi îmi sunt cele cu Joy Division, trupa mea de suflet. Ştiu, există o adevărată dezbatere legată de viniluri colorate vs. cele negre, însă, atâta vreme cât au imprimată muzica mea de suflet nu contează pe ce culoare se învârte acul”, a declarat Diana.

Foto Credit: PRO TV

Europenele de Patinaj Artistic de la Stockholm, în premieră la TVR 1 și TVR HD

Trăsniţii au pus ţara la cale, înainte de filmare. Au avut tort aniversar pentru cel mai longeviv sitcom din lume

SPECIAL GUEST Carmen Ivanov: ”De ce nu vrei să scapi de emoții, atunci când susții o prezentare în public?” [sam id=”12″ codes=”true”]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns