Connect with us

Reality Show

Diana a pierdut lupta pentru titlul de unicul supraviețuitor! Ce audienţă a înregistrat show-ul?

Published

on

Prev1 of 2

Tensiune, probe solicitante, surprize și o eliminare în cea de-a 12-a ediție Supraviețuitorul! Este din ce în ce mai greu pentru concurenți să lupte, însă miza este mare, așa că luni seară au dat dovadă de determinare și au făcut tot posibilul să câștige mâncare și să rămână în competiție. După 26 de zile, concurenții din tribul Araw au aflat de Insula exilului și au fost spectatori la duelul în urma căruia Diana a părăsit jocul.

Ediția Supraviețuitorul de luni a obținut 6.3 puncte de rating și 18.3% share, la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare.

 

Luptă în nămol pentru coaste și bere

După mai multe zile în care hrana le-a lipsit, concurenții din tribul Araw au primit mesajul care anunța proba de recompensă și au început să spere că, în sfârșit, vor primi mâncare. Ajunși la locul în care s-a desfășurat proba, toți credeau că vor avea parte de o surpriză, de împachetări cu nămol, însă Dragoș Bucurenci i-a dezamăgit când le-a spus că acolo vor lupta pentru recompensa individuală.

Jocul a fost varianta Supraviețuitorul a fotbalului. În teren s-au înfruntat echipe formate din câte doi concurenți, care au fost nevoiți să împingă o minge foarte mare în poarta adversarului. Fiecare gol a reprezentat un punct, iar echipa care a înscris prima două puncte din trei, a câștigat meciul. Au fost aleși doi căpitani, Robert și Mircea S., care au fost nevoiți să-și formeze echipele. Robert i-a ales pe Andrei, Otniela și Mircea A, iar Mircea S. i-a adus în echipa lui pe Iulian, Adina și Andreea. A fost o probă de forță și concentrare, iar concurenții au luptat pentru bere rece, coaste de porc și legume la grătar. După două reprize extrem de tensionate, în care au aplicat tactici dure, echipa condusă de Robert a învins și a primit mult râvnita recompensă, însă nici ceilalți concurenți nu au plecat cu mâna goală pe insulă. Toți participanții au primit bilete la un spectacol și un sac cu orez.

supravietuitorul

 

Robert, Otniela, Andrei și Mircea A. au plecat să se bucure de recompensa obținută, au făcut grătarul cu coaste și legume și s-au răcorit cu berile reci care îi așteptau. Cei patru s-au bucurat de mâncare, și-au adus aminte de cei apropiați și de obiceiurile lor de acasă și, pentru câteva ore, nu au fost adversari, ci au fost prieteni care au mâncat împreună. Au avut parte de cea mai gustoasă masă în cele 26 de zile petrecute în Filipine. Mirosul de grătar a ajuns și colegii lor, care s-au delectat cu fructe și orez și s-au gândit la vacanță.

După masa copioasă, învingătorii probei de recompensă s-au întors fericiți la colegii lor și toți au început să se gândească la spectacol și să își facă diverse scenarii.

 

Condiții grele pe Insula exilului

Pe Insula exilului, condițiile de supraviețuire sunt extrem de dure, mai ales pentru fete, care se simt din ce în ce mai rău. Concurenții nu mai primiseră niciun semn de viață de șase zile, au început să aibă probleme de sănătate și toți se gândeau că ar fi vorba despre un virus. Își doreau o probă, o competiție, să plece de pe insulă, să își schimbe starea, iar dorința li s-a îndeplinit când au aflat că în ziua următoare vor avea musafiri și nimic nu va mai fi la fel. Până atunci, fiecare a vorbit despre așteptările de la acest concurs, despre dorințe și ce ar face cu premiul de 100.000 de euro. Și-au dat seama unde greșesc și vor să se schimbe, ca să poată fi plăcuți în competiție. Între timp, au primit un al doilea mesaj, care le spunea să se pregătească pentru un duel așa cum nu a mai fost, iar ei au început să facă tot felul de planuri legate de luptă.

supravietuitorul-5

 

Spectacol pentru tribul Araw, duel pentru concurenții de pe Insula exilului

Concurenții din tribul Araw au plecat la spectacol, iar cei de pe Insula exilului au pornit spre duel. Surpriza a fost mare de ambele părți! Spectacolul mult așteptat a fost asigurat de concurenții de pe Insula exilului, care au luptat pentru un loc în Supraviețuitorul. În momentul întâlnirii, concurenții din tribul Araw au rămas fără cuvinte, fiind cea mai mare răstunare de situație pentru ei! ”Jocul de abia acum începe!”, le-a spus Lucian, care le-a povestit, împreună cu colegii lui, despre condițiile vitrege în care trebuie să trăiască zilnic și despre faptul că locuiesc într-o mlaștină, nu au mâncare, sunt foarte slăbiți și se simt din ce în ce mai rău.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Reality Show

Andrei Duban a fost învins de Cristi Mitrea la Ferma vedetelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ieri seară, de la 21:30, telespectatorii au fost martorii unul duel plin de tensiune între echipa Cristi Mitrea – Wanda și Andrei – Grațiela Duban.

După trei probe de foc în care au dat tot ce au avut mai bun echipa, Andrei și Grațiela Duban au pierdut duelul! Astfel, Grațiela este a treia concurentă care a rămas fără partener și va trebui să se repoziționeze în fața colegilor din fermă.

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 9.2 puncte de rating și 26.0% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obținut 4.5 puncte de rating și 12.9% share.

Aproximativ 1.6 milioane de telespectatori au urmărit duelul tensionat, iar în minutul de aur, de la 21:50, peste 2.4 milioane de telespectatori au fost alături de concurenți.

Ziua de naștere a Patriziei a fost motiv de sărbătoare în fermă! Cu toții s-au bucurat când au primit ingrediente pentru a face tort, au cântat și s-au înveselit! Nea Rață le-a dat toți banii pentru sarcinile bine făcute și le pregătește noi materiale pentru a continua construcția începută.

Cristi Mitrea l-a provocat pe Andrei Duban la duel gândindu-se că este cel mai potrivit adversar la categoria lui: „Mă bucur dacă în ochii lui sunt periculos, înseamnă că n-am venit degeaba!”, a declarat Andrei.

 

La prima probă, Mută ouăle, cele două echipe au trebuit să transporte cât mai multe ouă în linguri, dintr-un coș în altul, în decurs de 10 minute. Wanda a fost un real sprijin pentru Mitrea, iar în familia Duban s-a instaurat tensiunea de la un schimb acid de replici: „Mă joc, dragul meu!”, i-a spus Grațiela, iar Andrei a răspuns: „Pe nervii mei?!”. Echipa Cristi Mitrea și Wanda au reușit să câștige detașat prima probă!

La cea de-a doua probă, Mulge oaia, au avut la dispoziție 3 oi pe care au trebuit să le mulgă și să umple un cilindru cu lapte până la marcaj. Grațiela a fost mai îndemânatică și experiența din fermă a ajutat-o să egaleze scorul.

La a treia probă, Potcoavele în fân, cei doi dueliști au căutat, legați la ochi și îndrumați de partenerele lor, potcoavele ascunse în fân. Cel care a reușit să strângă primul cele 15 potcoave și să câștige duelul a fost Cristi Mitrea.

Andrei Duban a părăsit Ferma vedetelor cu lacrimi în ochi: „Nu știu dacă să mă bucur sau nu. Mă hrănesc mai mult cu gândul că merg acasă la băiatul meu și o să îl văd cum crește!”.

Săptămâna viitoare, miercuri de la 20:30 și joi de la 21:30, telespectatorii vor vedea pe cine lasă Andrei în poziția de fermierul săptămânii, cine vor fi următorii servitori și cum se va descurca Grațiela singură în Ferma vedetelor, după ce i-a plecat cel mai important aliat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Alina Pușcaș și Cornel Păsat au făcut pentru prima dată virșli, în Transilvania, la “Ie, Românie”: “A fost destul de complicat”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Alina Pușcaș și Cornel Păsat îi dau o mână de ajutor lui Mircea Radu să găsească fetele cele mai frumoase și localnicii cei mai talentați din Transilvania, vineri, 16 martie, de la ora 20.00, la “Ie, Românie”.

În aventura lor rurală, Alina Pușcaș, prezentatoare a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!” și actriță în serialul “Fructul oprit”, și cunoscutul coregraf Cornel Păsat au bătut la pas localitățile Săsciori, Săliște, Căpâlna și  Pianu, pe parcursul mai multor zile, ca să descopere cele mai mândre și vrednice fete din sat, dar și pe cei mai înzestrați localnici și să-i convingă să vină la preselecții.

Dacă Alina s-a arătat mirată de cât de multe fete cu ochi albaștri a întâlnit aici, Cornel a mărturisit că și-a pus silueta în pericol, pe toată perioada șederii, din cauza delicioaselor preparate cu care l-au îmbiat oamenii locului. În Transilvania, Cornel Păsat nu doar a gustat din minunatele și aburindele gogoși, clătite, cornulețe, plăcinte cu ceapă cu care l-au ademenit ospitalierii localnici, dar a și pregătit cârnăciori specifici zonei. Împreună cu Alina Pușcaș, a făcut pentru prima dată virșli,  adică niște cârnați din carne de capră sau oaie, în amestec cu carne de porc. “A fost destul de complicat, pentru că mațul de oaie în care trebuie împinsă carnea este foarte subțire și se rupe repede. Ori noi nu aveam voie să greșim”, povestește Alina. Ce au reușit ei să facă, telespectatorii vor vedea vineri seară.

Pe toată perioada șederii lor în Transilvania, Alina și Cornel au fost foarte impresionați de ospitalitatea oamenilor, “de cât sunt ei de mulțumiți cu puținul pe care-l au”, de jovialitatea și energia acestora.

Cine sunt frumoasele pe care ei le-au descoperit aici, dar și care sunt cei mai talentați români din zonă, telespectatorii vor afla, vineri, 16 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

EXATLON: Roxana, Alina si Lupu, propunerile pentru eliminare din partea Razboinicilor

#Echipa a pierdut la mustata dreptul la imunitate, in jocul sportiv de aseara, din Arena

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Faimosii au invins aseara, cu scorul de 10 la 9, lupta fiind una stransa de fiecare data cand jucatorii se aflau pe barna ingusta, dovedindu-si forta si abilitatile de adevarati gladiatori.

In inferioritate numerica, inca de la debutul probei, Razboinicii pareau ca vor castiga aseara dreptul la imunitate, dar si casa pentru trei zile, miza dubla pusa la bataie, dar Faimosii s-au repliat si au invins pentru a patra oara consecutiv, la jocul din Arena.

Alex, cel care se considera vinovat pentru esecul Echipei de aseara, din cauza faptului ca a pierdut punctul care a facut diferenta ce i-a desemnat castigatori pe Faimosi, si-a castigat protectia aseara in ceea ce priveste eliminarile, ca urmare a faptului ca a castigat proba individuala.

Stefan, player of the week, in Echipa Razboinicilor

Alaturi de acesta, si Stefan s-a bucurat de imunitate datorita faptului ca este concurentul care a adunat cele mai multe puncte pe parcursul saptamanii, fiind desemnat player of the week.

“Este si o povara sa fii player of the week pentru ca urmeaza sa iti nominalizezi unul din membrii echipei tale cu care razi, plangi, te certi, te impaci si treci prin fel si fel de emotii si momente. Asta este momentul cand trebuie sa nominalizez un apropiat”, s-a confesat Stefan aseara.

Armonia si linistea a domnit in tabara Razboinicilor, in momentul in care acestia si-au anuntat cei trei concurenti nominalizati spre eliminare; primul a fost Lupu, desemnat de echipa, Roxana a fost propusa de Stefan, iar Alina a fost nominalizarea venita din partea lui Alex.

In aceasta seara, incepand cu ora 19:45, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine este Razbonicul care va parasi competitia ce i-ar fi putut aduce marele premiu de 100.000 de Euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending