HomeTELEVIZIUNEReality ShowDiana a pierdut lupta pentru titlul de unicul supraviețuitor! Ce audienţă a înregistrat show-ul?

Diana a pierdut lupta pentru titlul de unicul supraviețuitor! Ce audienţă a înregistrat show-ul?

Prev1 of 2

Tensiune, probe solicitante, surprize și o eliminare în cea de-a 12-a ediție Supraviețuitorul! Este din ce în ce mai greu pentru concurenți să lupte, însă miza este mare, așa că luni seară au dat dovadă de determinare și au făcut tot posibilul să câștige mâncare și să rămână în competiție. După 26 de zile, concurenții din tribul Araw au aflat de Insula exilului și au fost spectatori la duelul în urma căruia Diana a părăsit jocul.

Ediția Supraviețuitorul de luni a obținut 6.3 puncte de rating și 18.3% share, la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare.

 

Luptă în nămol pentru coaste și bere

După mai multe zile în care hrana le-a lipsit, concurenții din tribul Araw au primit mesajul care anunța proba de recompensă și au început să spere că, în sfârșit, vor primi mâncare. Ajunși la locul în care s-a desfășurat proba, toți credeau că vor avea parte de o surpriză, de împachetări cu nămol, însă Dragoș Bucurenci i-a dezamăgit când le-a spus că acolo vor lupta pentru recompensa individuală.

Jocul a fost varianta Supraviețuitorul a fotbalului. În teren s-au înfruntat echipe formate din câte doi concurenți, care au fost nevoiți să împingă o minge foarte mare în poarta adversarului. Fiecare gol a reprezentat un punct, iar echipa care a înscris prima două puncte din trei, a câștigat meciul. Au fost aleși doi căpitani, Robert și Mircea S., care au fost nevoiți să-și formeze echipele. Robert i-a ales pe Andrei, Otniela și Mircea A, iar Mircea S. i-a adus în echipa lui pe Iulian, Adina și Andreea. A fost o probă de forță și concentrare, iar concurenții au luptat pentru bere rece, coaste de porc și legume la grătar. După două reprize extrem de tensionate, în care au aplicat tactici dure, echipa condusă de Robert a învins și a primit mult râvnita recompensă, însă nici ceilalți concurenți nu au plecat cu mâna goală pe insulă. Toți participanții au primit bilete la un spectacol și un sac cu orez.

supravietuitorul

 

Robert, Otniela, Andrei și Mircea A. au plecat să se bucure de recompensa obținută, au făcut grătarul cu coaste și legume și s-au răcorit cu berile reci care îi așteptau. Cei patru s-au bucurat de mâncare, și-au adus aminte de cei apropiați și de obiceiurile lor de acasă și, pentru câteva ore, nu au fost adversari, ci au fost prieteni care au mâncat împreună. Au avut parte de cea mai gustoasă masă în cele 26 de zile petrecute în Filipine. Mirosul de grătar a ajuns și colegii lor, care s-au delectat cu fructe și orez și s-au gândit la vacanță.

După masa copioasă, învingătorii probei de recompensă s-au întors fericiți la colegii lor și toți au început să se gândească la spectacol și să își facă diverse scenarii.

 

Condiții grele pe Insula exilului

Pe Insula exilului, condițiile de supraviețuire sunt extrem de dure, mai ales pentru fete, care se simt din ce în ce mai rău. Concurenții nu mai primiseră niciun semn de viață de șase zile, au început să aibă probleme de sănătate și toți se gândeau că ar fi vorba despre un virus. Își doreau o probă, o competiție, să plece de pe insulă, să își schimbe starea, iar dorința li s-a îndeplinit când au aflat că în ziua următoare vor avea musafiri și nimic nu va mai fi la fel. Până atunci, fiecare a vorbit despre așteptările de la acest concurs, despre dorințe și ce ar face cu premiul de 100.000 de euro. Și-au dat seama unde greșesc și vor să se schimbe, ca să poată fi plăcuți în competiție. Între timp, au primit un al doilea mesaj, care le spunea să se pregătească pentru un duel așa cum nu a mai fost, iar ei au început să facă tot felul de planuri legate de luptă.

supravietuitorul-5

 

Spectacol pentru tribul Araw, duel pentru concurenții de pe Insula exilului

Concurenții din tribul Araw au plecat la spectacol, iar cei de pe Insula exilului au pornit spre duel. Surpriza a fost mare de ambele părți! Spectacolul mult așteptat a fost asigurat de concurenții de pe Insula exilului, care au luptat pentru un loc în Supraviețuitorul. În momentul întâlnirii, concurenții din tribul Araw au rămas fără cuvinte, fiind cea mai mare răstunare de situație pentru ei! ”Jocul de abia acum începe!”, le-a spus Lucian, care le-a povestit, împreună cu colegii lui, despre condițiile vitrege în care trebuie să trăiască zilnic și despre faptul că locuiesc într-o mlaștină, nu au mâncare, sunt foarte slăbiți și se simt din ce în ce mai rău.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns