HomeMAGAZINDicționar online gratuit pentru 24 de limbi de la editura Lingea

Dicționar online gratuit pentru 24 de limbi de la editura Lingea

După zece ani de dezvoltare, editura Lingea lansează dict.com, un dicţionar online gratuit pentru 24 de limbi.

Fiecare dicţionar cuprinde peste 20.000 de definiţii, este rezultatul muncii unor profesionişti şi vine în sprijinul tuturor celor ce învaţă o limbă străină, ajutându-i să vorbească şi să scrie cât mai corect.

„Nu credem să existe vreun alt dicţionar online, cu 528 de combinaţii de limbi, care să fie mai bogat şi calitativ,” afirmă Pavel Ševeček, directorul companiei.

Dicţionarele îi ajută atât pe începători, cât şi pe cei de nivel intermediar, să înveţe şi să aplice cunoştinţele de limbă în exerciţii.

Toţi vorbitorii de limbi străine vor apela la dict.com atunci când se vor confrunta cu termeni din limbi mai puţin obişnuite. Dict.com pune la dispoziţie termeni din cele mai cunoscute limbi (spaniola, germana, franceza, italiana, rusa, engleza), împreună cu pronunţie înregistrată, dar şi din limbi mai puţin obişnuite, precum suedeza, finlandeza, estona, turca, greaca, letona, lituaniana, bulgara, sârba şi altele. În plus, beneficiezi de transcriere fonetică, pentru o vorbire directă cât mai reuşită.

Alte limbi exotice precum chineza, japoneza, coreeana şi vietnameza vor apărea până la finalul anului 2013.

Interfaţa simplă şi uşor de utilizat  te ajută să găseşti rapid ceea ce cauţi. Poţi răsfoi prin articolele asociate căutărilor tale din jurul ferestrei de căutare, sau poţi parcurge istoricul căutărilor pentru a revedea sesiuni mai vechi. Fără reclame care să te distragă – eşti doar tu şi noul tău dicţionar.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns