Connect with us

Emisiuni

Digi24 aniversează un an de emisie

Published

on

O echipă de peste 500 de oameni, aparatură de cea mai nouă generație, platouri de emisie echipate la cele mai înalte standarde, un studio virtual unic în România, o investiție majoră a RCS&RDS, 8760 de ore și 525.600 de minute de emisie de cea mai bună calitate jurnalistică.

Acesta este bilanțul Digi24 la împlinirea unui an de existență, un an în care singura televiziune de știri din România care emite full HD a demonstrat că normalitatea și imparțialitatea în oferirea informației telespectatorului sunt posibile. Într-o Românie puternic tabloidizată, pe o piață media saturată cu televiziuni de știri înregimentate politic, Digi24 a reușit, în ultimele 365 de zile, să își păstreze linia editorială și să le aducă telespectatorilor săi știri corecte, echidistante și actualitatea în direct.

Pe 1 martie, la împlinirea unui an de când Adriana Muraru a spus, pentru prima oară, bună seara telespectatorilor Digi24, singura televiziune de știri care emite full HD și-a propus să ofere o nouă premieră jurnalistică, un maraton de știri și dezbateri prezentate în direct de Cosmin Prelipceanu. “Acum un an le-am cerut romanilor sa ne priveasca si le-am promis o televiziune diferita. Acum le promitem romanilor ca vom privi spre ei si vom crea impreuna o Romanie diferita. Timp de 365 de zile am dat la o parte nimicul, gratuitul si ridicolul care devenisera ingrediente obligatorii ale retetei de audienta.

Am recâștigat un public pentru care televizorul nu mai era decat un inlocuitor al ecranului de cinema. ”În ultimul an Digi24 a fost locul unde s-au purtat „Conversațiile esențiale”, unde s-a trăit „Ca-n filme”, de unde fiecare și-a luat un „Pașaport diplomatic”, a văzut cum arată „România din interior”, a citit un minunat „Jurnal pentru copii”, a devenit Hi-tech la nivelul „2.0”, a trăit adrenalina la cote maxime „La volan”, a învățat cum să-si păstreze „Tinerețea fără bătrânețe”, sa fie de „Bonton” și cum să caute „Sănatatea în bucate”. Acestea sunt doar câteva dintre emisiunile cu care Digi24 și-a delectat telespectatorii în fiecare week-end.

Dimineața aniversară de Mărțisor începe la Digi24 cu o ediție specială a Digimatinalului. Dan Puric, Horia Brenciu și mulți alții spun “La mulți ani” Digi24 într-o maniera inedită. Anca Dumitrescu și Marius Pancu, prezentatorii Digimatianalului, își așteaptă telespectatorii cu multe alte surprize. De la ora 10.00 Cosmin Prelipceanu dă startul unui maraton jurnalistic fără egal. Timp de 11 ore, până la ora 21.00, Cosmin se va afla, alături de invitații săi, în direct. Prima oră de emisie va marca o altă premieră de televiziune, o transmisiune live, din 42 de locații, cu corespondenții Digi24 din întreaga țară.

Din studioul știrilor din București Adriana Muraru, Alice Iacobescu și George Orbean, manager de proiect Digi24, vor povesti despre campania Raport de țară, demarată de Digi24 chiar pe 1 martie, campanie nationala care va dura 41 de săptămâni.De altfel pe parcursul întregii zile Cosmin Prelipceanu va avea alături, în studio, jurnaliștii Digi24. Împreună le vor destăinui telespectatorilor cum a trecut primul an de Digi24, care au fost momentele grele ale primului an, cât de ușor sau de greu a făcut Digi24 primii pași în peisajul media de la noi.

La ora 14.00, alături de “maratonistul de știri” al zilei, Cosmin Prelipceanu, se vor afla în direct toți cei 42 de corespondenți Digi24 din țară, aflați în toate județele, unde în lunile care urmează va ajunge caravana Digi24, într-un temerar demers jurnalistic, acela de a surprinde România așa cum este ea, dincolo de date statistice și declarații pompoase.

Pe parcursul întregii zile invitați precum Constantin Bălăceanu Stolnici, Marius Manole, Corina Chirian, AG Weinberger și mulți alții îl vor susține pe Cosmin Prelipceanu în maratonul său jurnalistic. La ora 19.30 lui Cosmin Prelipceanu i se alătură în studioul știrilor analistul Emil Hurezeanu. De la ora 21.00, pe 1 martie, în ziua în care Digi24 îmlinește primul an de emisie, Luca Niculescu are 2 invitați de seamă la “Imparțial”. Ion Țiriac și Andrei Pleșu sunt printre cei care susțin demersul Digi24 de a le aduce telespectatorilor știri corecte, relevante și imparțiale.

Din 1 martie Digi24 își reafirmă valorile editoriale, care rămân aceleași, și aduce televiziunea de știri înapoi acasă, în România. Din 1 martie, timp de 6 luni, Digi24 aduce în discutie procesul de regionalizare a României cu ajutorul unei campanii naționale, Raport de țară. Echipele Digi24 vor ajunge în toate județele țării în încercarea de a descoperi România adevărată, la ea acasă, departe de tumultul declarațiilor politicienilor de la București și aproape de comunitățile locale și oamenii pe care, până acum, nu i-a observat nimeni.

Într-un singur an Digi24 a reușit să schimbe fața televiziunii de știri din România. Singurul post de știri care emite în format full HD a reintrodus regulile jurnalismului profesionist, a setat noi standarde pentru știri ancorate în actualitate, a arătat că se poate și altfel, că televiziunea de știri poate însemna corectitudine, acuratețe , respect pentru cei aflati in fața micului ecran.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Fostă concurentă X Factor își împărtășește povestea inedită de iubire la ”Totul pentru dragoste”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mirela Vaida își aniversează ziua de naștere în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, printr-o ediție specială, cu povești de viață fericite.

Fostă concurentă X Factor, Narcisa Stăneascu, vine, astăzi, pentru a împărtăși povestea inedită de dragoste pe care o trăiește.

Narcisa este o tânără superbă, brunetă, cu ochii verzi și tenul alb. Ea provine dintr-o șatră de căldărari și este foarte mândră de originile ei, motiv pentru care nu ezită să-și spună, fără rezerve, povestea fascinantă de viață. A fost promisă încă de la vârsta de 6 ani viitorului ei soț, astfel că, până a venit ziua nunții, cei doi mai întâi s-au jucat împreună, apoi au ajuns să se îndrăgostească.

Nunta lor a fost una specifică. Narcisa a purtat o rochie cu trenă lungă de câțiva metri și nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile și trei nopți, cât a durat petrecerea.  Tânăra povestește că a terminat 8 clase, a fost admisă la liceu, însă după ce s-a căsătorit a renunțat la școală. Cu toate astea, consideră că are o viață foarte frumoasă și nu crede că ar fi fost mai fericită sau mai împlinită dacă ar fi avut un alt destin.

Tot astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, telespectatorii vor afla și povestea Anamariei Vîlcu, femeia care și-a văzut visul împlinit la nașterea celui de-al patrulea copil. Ea și-a dorit mereu să aibă două fete și doi băieți, iar pentru familia numeroasă la care visa a decis să renunțe la cariera de medic.

Despre cum Narcisa trăiește povestea de dragoste a vieții ei alături de omul pe care-l știe de la 6 ani, dar și despre cum Anamaria face față provocărilor de mamă a patru copii, fără ajutor, telespectatorii vor vedea, astăzi, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida care-și aniversează ziua de naștere.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Sara, Rania și Luca dezvăluie secretele celebrilor lor părinți, Brigitte Năstase, Denisa Nechifor și Dan Helciug, la “Aici eu sunt vedeta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cea mai simpatică, antrenantă și amuzantã emisiune, “Aici eu sunt vedeta”, continuă joi, 15 martie, de la ora 20.00, cu o nouă ediție prezentată de Cosmin Seleși.

Și cu alte trei celebrități, Brigitte Năstase, Dan Helciug și Denisa Nechifor, care vor renunța la blazon și inhibiții și își vor lăsa reputația pe mâna copiilor lor. Celebritățile și copiii lor vor face și de această dată echipă în scop caritabil, căci câștigătorii ediției vor dona banii unei familii care are nevoie de ajutor.

Așadar, joi, la “Aici eu sunt vedeta”, Brigitte Năstase va face echipă cu fiica ei, Sara (10 ani), și vor fi susținute din public de Ilie Năstase, celebrul tenismen, Denisa Nechifor vine cu Rania (9 ani), fiica sa și a fotbalistului Adrian Cristea, iar acesta le va urmări din sală, iar Dan Helciug și fiul său, Luca (10 ani), o vor avea alături, în public, pe soția, respectiv mama copilului, Elena.

Sper să fiu pe aceeași lungime de undă cu Sara și să încerc să mă pun în mintea ei. Este foarte imprevizibilă și de multe ori mă surprinde cu anumite chestii pe care le gândește”, spune Brigitte Năstase.

În general, Rania nu are emoții, este destul de curajoasă și de obișnuită cu lumina reflectoarelor. Noi avem o legătură foarte strânsă. Suntem, într-adevăr, o echipă. Am și emoții, pentru că ea este foarte sinceră și ghidușă, ne oferă surprize tot timpul și cine știe ce o să spună”, adaugă Denisa.

Când are Luca emoții, îmi cresc și mie emoțiile. Înainte de a intra în emisiune, l-am îmbărbătat puțin (râde). Ei, și dacă dă din casă, ce contează? Emisiunea asta e foarte importantă pentru părinți, pentru că își dau seama ce gândesc, de fapt, copiii lor despre ei. Așa că este o ocazie bună pentru mine să îl trag puțin de limbă”, spune și Dan Helciug.

Ce vor răspunde Sara, Rania și Luca, la întrebări precum “Ce face mami fără să știe Ilie (n.n. Năstase)?, “Care e cel mai haios lucru spus de mami despre tati?” sau “Care e cel mai mare secret al tatălui tău?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 15 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

În urma unui moment plin de energie de la Românii au talent, Andra dezvăluie vineri dorința arzătoare a fiului ei

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Talentul ne aduce împreună, ne uimește și ne înalță vinerea aceasta, în cea de-a cincea ediție Românii au talent, când vom urmări momente care ne vor umple sufletele de bucurie și de emoție și care ne vor face să vibrăm.

Un cățel extrem de simpatic rasa Jack Russel intră pe scenă plin de energie și face spectacol împreună cu alte două prietene patrupede și cu dresorul lor. Au venit direct din Milano pentru Românii au talent. Momentul este unul încântător pentru public și pentru jurați, care aplaudă săriturile spectaculoase și relația specială dintre ei și rămân muți de uimire când văd toate lucrurile complet ieșite din comun pe care aceștia le fac. Va fi o reprezentație plină de bucurie, de joacă și de distracție, la finalul căreia Andra va spune… ușor îngrijorată, dar cu zâmbetul pe buze: ”Mie mi-a dat bătăi de cap. Mi-a plăcut foarte mult, dar știu care va fi discuția de după, când voi ajunge acasă, și David îmi va spune: Mami, vezi, uite așa vreau și eu să facem! Vreau și eu, nu un câine, vreau trei câini!”. Spectacolul continuă în culise, unde Smiley și Pavel așteaptă nerăbdători concurenții, cu care au dialoguri savuroase.

 

Tot vinerea aceasta, de la 20:30, la Românii au talent, vom vedea un număr inedit, un mix de folclor și rock, prezentat de doi concurenți care ”sunt colegi pe scenă și parteneri acasă”. O apariție surprinzătoare și o voce care îi lasă pe toți fără cuvinte, încununate cu un moment de tandrețe.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending