Connect with us

Emisiuni

Digimatinalii Anca Dumitrescu şi Marius Pancu s-au apucat de olărit

Published

on

Ziua lor de muncă începe la cinci dimineaţa, însă Anca Dumitrescu şi Marius Pancu, prezentatorii Digimatinalului, emisiune difuzată la Digi24 de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, si-au facut timp si pentru noua lor pasiune. Cei doi s-au apucat de olărit.

În săptămâna dedicată Zilei Naţionale, săptămâna în care Digi24 spune istoria „Triumfului unei naţiuni”, Anca şi Marius şi-au petrecut o după-amiază într-un atelier de olărit. Şi pentru că amândoi simt româneşte prezentatorii Digimatinalului s-au îmbrăcat în ii tradiţionale. Marius Pancu şi-a achiziţionat de la Muzeul Ţăranului Român şi o ie veche de câteva zeci de ani. “Cred că nu există nimic mai frumos decât să respecţi tradiţiile şi obiceiurile străvechi. Şi când puteam face asta mai bine decât acum, în prag de 1 Decembrie. Pentru noi a fost o experienţă incredibilă, să simţi ca din mâinile tale poate ieşi ceva atât de fascinant. Prima mea capodoperă a fost că am modelat propria mea ulcică de lut”, mărturiseşte vedeta Digi24.

Colega lui, Anca Dumitrescu nu s-a lasat mai prejos şi a reuşit ca, la finalul cursului de olărit, să plece acasă nu doar cu o figurină abstractă din lut, ci şi cu o vază tocmai bună pentru florile primite de la colegul său, Marius. “E drept nu e o capodopera, însă e hand made… A fost o experienţă inedită, ne-am distrat, mi-a plăcut să modelez lutul şi mi-am dat seama cât este de dificil de fapt să faci asta. Când vezi ce poate ieşi din mâinile tale, nici nu mai contează că te-ai murdărit de lut până la cot. Meşterii ceramişti merită toată aprecierea din lume pentru ceea ce reuşesc să facă şi pentru felul în care păstrează tradiţiile româneşti”, spune Anca.

Anca Dumitrescu  şi Marius Pancu s-au pregătit de Ziua Naţională, iar azi Digi24 difuzează jurnale speciale de ştiri dedicate Marii Uniri, parada militară din Bucureşti şi cea de la Alba Iulia, sute de transmisiuni în direct din întreaga ţară, ediţii speciale ale emisiunilor „Bonton”, „Ca-n filme” şi „Din interior”, dar si transmisiuni în direct de la Hanul lui Manuc, unde Sanda Nicola şi Marius Tudosiei fac…unirea în bucate.

Ziua se încheie cu un maraton jurnalistic realizat de Cosmin Prelipceanu şi Adriana Nedelea. De la ora 20.00, la „Jurnalul de seară”, Digi24 uneşte întreaga ţară prin corespondenţele în direct ale reporterilor Digi24.

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

“Bravo, ai stil! All Stars” are propriul imn, compus si interpretat de Alex Velea. Antonia a fost muza artistului!

 “Bravo, ai stil! All Stars”, show-ul care incepe luni, 22 ianuarie, la 16:30, la Kanal D, va beneficia de propriul imn, compus si interpretat de Alex Velea.

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Celebrul artist a avut si o muza cu totul speciala pentru compunerea piesei ce va deveni amprenta muzicala a celui mai iubit show de stil si atitudine din Romania. 

M-am gandit ca aceasta emisiune are nevoie de un imn super fresh. Desigur ca am avut si o muza in compunerea acestuia – iubita mea, Antonia. Ea este mereu sursa mea de inspiratie. Si ea, la randul ei, este indragostita de moda si de tot ceea ce inseamna noutatile  in fashion”, spune Alex Velea.  

 

Mesajul melodiei este unul pozitiv, sugerand faptul ca intotdeauna frumusetea adevarata vine din interior si ca, pentru a reusi, trebuie sa ai incredere in fortele proprii.

Poti straluci daca ai incredere in tine si stii sa etalezi tot ceea ce ti-a daruit mama natura”, a adaugat indragitul artist.

La realizarea imnului au contribuit: Velea Alexandru, Theea Minulescu si Kashta John – versuri; Razvan Matache si Florin Buzea – orchestratie; piesa a fost produsa in studiourile GoldenBoy Society. Producator executiv: Alex Velea.

Video Credit: KANAL D

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Antena 1: Răzvan și Dani au renunțat la pantaloni, în direct, la -3 grade Celsius

Published

on

În ultima zi din cele două săptămâni în care emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 s-a filmat în mall Promenada, cei doi matinali au fost protagoniștii unui moment pe cât de surprinzător, pe atât de amuzant.

Convinși de faptul că vor reuși fără nicio problemă să le învingă pe Flavia și Amalia la o partidă de biliard, Răzvan și Dani au acceptat fără să clipească provocarea fetelor. Culmea însă, fetele s-au dovedit experte în acest joc și au ieșit și învingătoare. Cum pariul a fost pierdut, Răzvan și Dani au fost nevoiți să se țină de cuvânt, drept urmare au apărut în boxeri, fără pantaloni pe ei, la -3 grade Celsius, pe patinoarul din mall Promenada.

Și asta nu e tot, cei doi au fost nevoiți să facă și un mic moment artistic, câteva mișcări de patinaj, spre amuzamentul tuturor.

 

”Emisiunea asta este plină de învățături și învățăminte. Așa că, dacă ai pierdut un pariu, fii cu obraz subțire și joacă până la capăt. Din nefericire pentru noi în tot weekendul ăsta în care vom fi ciuca bătăii pentru prietenii nostril, vom face tururl rușinii”, a fost anunțul pe care Dani l-a făcut înainte de a defila pe patinoar purtând doar lenjerie intimă și un pulovăr roșu.

 

”De acum înainte ne va fi învățare de minte să nu mai facem nici măcar cel mai sigur pariu. Dacă ne gândim să facem un pariu când cineva zice că va cădea Luna, noi știm că nu mai facem”, a concluzionat Dani.

După aceaste peripeții de neuitat, Răzvan și Dani împreună cu întreaga echipă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” se vor întoarce, începând de luni, 22 ianuarie, într-un nou studio de filmări care va fi unul special, o noutate pentru ce înseamnă televziune în România.

 

Matinalii de la Antena 1 vor intra în casă nouă cu mult entuziasm și energie într-un studio 100% modular, ceea ce înseamnă că totul se poate schimba la 180 de grade într-un timp foarte scurt, mai puțin de 10 minute.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Andreea Bălan, confundată cu o puștoaică, la Guess my age – Ghicește vârsta

Published

on

Andreea Bălan, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, a reușit să-i inducă în eroare pe concurenții din cadrul show-ului ”Guess My Age- Ghicește vârsta” prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Andreea și Mihai Meiros, cei doi participanții ai ediției de joi seara, au fost convinși că au în fața lor o puștoaică, nicidecum o femeie de 33 de ani care este și mamă. Văzându-i doar trupul de după panou, fără a ști cine este, concurenții au estimat vârsta Andreei Bălan la maxim 24 de ani, deși au fost tentați să-i dea chiar mai puțin.

 

”M-am simțit foarte bine când mi-au spus că am maxim 24 de ani. Mulțumesc. Nu e vârsta mea, eu am 33 de ani. Și am și o fetiță de un an”, spune Andreea Bălan.

Andreea, care este profesoară de dans, și Mihai, care este maestru de ceremonii, au încercat să câștige cât mai mult din marele premiu de 100.000 de lei. Pentru fiecare an greșit însă, în estimarea vârstei celor șapte persoane, ei au pierdut din bani conform unei grile de penalizare. În ultima etapă, cei doi soți au intrat cu suma de 44.000 de lei și au avut patru șanse de a ghici vârsta doamnei Florica. Din păcate, în nicuna dintre estimări nu au spus vârsta corectă – 83 de ani- și, astfel, au pierdut toți banii.

 

”Asta este, nu avem ce facem. Noi rămânem cu dragostea noastră. Ne iubim orice ar fi”, au spus Andreea și Mihai la finalul show-ului prezentat de Dan Negru.

 

Foto Credit: ANTENA 1

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending