HomeTELEVIZIUNEDin 25 februarie, urmariti noul sezon „Iubiri secrete”, la Prima TV!

Din 25 februarie, urmariti noul sezon „Iubiri secrete”, la Prima TV!

Tot ce ati vazut pana acum a fost doar un vis! Realitatea e insa mult mai captivanta! In sezonul al cincilea din „Iubiri secrete”, veti fi cu toţii martorii unor intamplari senzationale.

Radu se trezeste din coma si are parte de o surpriza de proportii. Andrei revine in mijlocul actiunii, aducand cu sine mister, intriga si suspans. Damian a facut parte din visul lui Radu, insa de acum va fi cosmarul tuturor. Lupta pentru putere va fi crancena, iar povestea familiei Maris de abia acum incepe cu adevarat. Nimic nu mai poate opri ascensiunea diabolicului Daniel, in vreme ce Sorin are de ales intre loialitatea fata de familie si datoria morala. Desi Madalin traieste o iubire imposibila, iar Roxana e din nou victima unui destin nedrept, speranta isi gaseste loc in inimile lor.

Cine sunt cu adevarat Marisii si Mamironii, si ce noi aventuri ii asteapta pe eroii reality-telenovelei, veti afla in sezonul 5 al „Iubirilor secrete”, din 25 februarie, in fiecare saptamana, de luni pana miercuri, la ora 19.30, numai la Prima TV!

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns