HomeALL MEDIADinamo – Steaua, derby-ul Ligii I, diseara la DigiTV

Dinamo – Steaua, derby-ul Ligii I, diseara la DigiTV

Dolha si Zapata au iesit la incalzire, portarul dinamovist a fost aplaudat la scena deschisa, cu toate ca a comis o grava eroare in partida cu CFR Cluj (incheiata 2-2) de etapa trecuta.  Arena din Stefan cel Mare este aproape plina, doar cateva sute de locuri sunt inca libere.  Suporterii stelisti au inceput sa intre in stadion in huiduielile intregii asistente

Pe tabela de marcaj sunt redate imagini cu victorii ale lui Dinamo in partidele cu Steaua. Stadionul „Dinamo” incepe sa se umple. Fotbalistii celor doua echipe au ajuns la stadion si au inspectat starea gazonului din Stefan cel Mare.

Dinamo: Dolha – Pulhac, Scarlache, Goian, Moti – Alexe, N’Doye, Bostina, Torje – Niculae, Andrei Cristea

Steaua: Zapata – Golanski, Parpas, Ov. Petre, P. Marin – Szekeley, Plesan, Toja, Nicolita – Stancu, Kapetanos


Fotbalisti care au castigat titlul de campioni ai Romaniei cu ambele echipe bucurestene: Dobos, Danciulescu, Bumbescu, Moraru, Matei, Fulga, Dorinel Munteanu, Stelea, Turcu, Vladoiu.

Puteti urmari partida  live chiar de pe site-ul Radar de media. Tot ce trebuie sa faceti este sa va instalati SOPCAST (click pt download) si apoi pentru a urmari partida dati click pe ecranul de mai jos:

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns