HomeTELEVIZIUNEGrila de programeDiseară in grila PRO TV: Las Fierbinți dă tonul în modă și Atletico Textila strică orzul pe gâște! Seara continua cu Fotbal!

Diseară in grila PRO TV: Las Fierbinți dă tonul în modă și Atletico Textila strică orzul pe gâște! Seara continua cu Fotbal!

În această seară, telespectorii au parte de comedie pe cinste cu Las Fierbinți și Atletico Textila. Multe întâmplări haioase, platforme electorale și schimbări în vestimentația masculină vor fi principalele preocupări ale personajelor din cele două seriale.

 

De la 20:00, în Las Fierbinți, Dalida are parte de o vizită surpriză, iar din discuțiile despre dorința de a se mărita reies și sfaturi practice despre strategia perfectă pentru a-și găsi bărbat. Gianina are un talent ascuns și vrea să participe la un concurs, pentru a revoluționa moda masculină. Puși pe făcut bani rapid, Giani și Bobiță, nu stau mult pe gânduri și îi fură ideea pentru a câștiga cei 5.000 de euro puși la bătaie. Ardiles se face cu mașină nouă – cadoul de la soartă găsit chiar în fața primăriei. Celentano s-a apucat de o lucrare de mare amploare la secția de poliție și e determinat să îi schimbe feng-shui-ul ca să mai doarmă puțin în post, iar când sună telefonul își pune uniforma lui Robi pentru interesul patriei.

 

În Atletico Textila, de la 21:00, e mare meeting electoral! Raluca și Nea Gică și-au pregătit planul pentru partidele lor contracandidate: Femeile Salvează Națiunea și Partidul Oamenilor Nevinovați și Închiși pe Nedrept. E luptă mare între ei pentru a cuceri alegătorii, iar pomana electorală e multă, grea și scumpă.

Leonard aduce o gâscă de la el de la țară, iar colegii lui o văd deja la grătar. Vlăduț încearcă să își învingă fobia de gâște și intră în cușcă cu dușmanul pentru a se împrieteni. Totul se transformă într-o luptă corp la corp și se încheie, bineînțeles, cu o cină în stilul Atletico Textila.

 

În această seară, comedia și fotbalul fac casă bună la Pro TV! De la 20:00, Las Fierbinți revoluționează moda, Atletico Textila continuă în forță cu teoria gâștei, iar de la 22:00 intră pe gazon FC Zurich – Steaua, în grupele Europa League.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns